Renstiernas Gata 27, 4 tr / Södermalm - Sofia / Stockholm

3,5:a med högt läge och balkong i sydvästläge. Möjlig 4:a samt 0 kr i avgift!

Slutpris
6 675 000 kr
Boarea
88 kvm
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Renstiernas Gata såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Renstiernas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Sofia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trevliga 3,5:a med balkong belägen mitt i SoFo. Lägenheten har en bra hall med goda förvaringsmöjligheter, stort vardagsrum i öppen planlösning in mot köket, balkong i sydvästläge, helkaklat duschrum samt två generösa sovrum mot lugn gård varav ett är avdelat till två i dagsläget. Lägenheten går också att bygga om till en 4:a. Föreningen är mycket stabil med god ekonomi som får stora intäkter via sina lokaler. Belägen i ett av Söders populäraste områden och mataffär samt ost & charkbutik finns i porten bredvid. Utanför fastigheten finns även busshållplats med flertalet busslinjer och Medborgarplatsens T-bana hittar ni en kort promenad bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration