Runiusgatan 7, 3 tr

Runiusgatan 7, 3 tr


Kungsholmen - Fredhäll— Stockholm

Runiusgatan 7, 3 trKungsholmen - Fredhäll— Stockholm

30-tals tvåa - Högt upp i huset - Skuldfri förening - Lugnt läge i Fredhäll!

30-tals tvåa - Högt upp i huset - Skuldfri förening - Lugnt läge i Fredhäll!
Varmt välkomna till Runiusgatan 7, beläget i skuldfri förening invid grönskande Rudbecksparken!

Högt upp i huset på våning tre hittar ni denna ljusa, charmig och ytterst välplanerad mini-tvåa i gott skick. Bostaden bjuder på välbevarad 30-talscharm med generös takhöjd, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och badrum i trevlig storlek. Bostaden han gott om förvaring i två inbyggda garderober, samt för extern förvaring finns ett rymligt källarförråd. För möjlighet att nyttja balkong finns inglasade balkonger på varje halv trappa i trapphuset.

Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll. Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och T-banorna Thorildsplan och Kristineberg nås båda inom några minuter. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice. På gångavstånd finns även Västermalmsgallerian, Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand.

Brf Snöfrid 1 är en populär förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen är skuldfri och utan banklån och har många av de stora renoveringarna i ryggen. Avgiften har varit oförändrad sedan 2020, då avgiften sänktes med 10%.


Boarea
38 kvm
Avgift
1 633 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Runiusgatan såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Runiusgatan.

Boka värdering
Sofia Kihlman
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Linnéa Stone
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad