Rutger Fuchsgatan 4, 4tr

Rutger Fuchsgatan 4, 4tr

Slutpris

3 230 000 kr


Stockholm - Södermalm— Stockholm

Rutger Fuchsgatan 4, 4tr


Slutpris
3 230 000 kr

Stockholm - Södermalm— Stockholm

Ljus bostad med generös balkong i väst mot gård!

Ljus bostad med öppen planlösning och generös balkong i fritt läge mot en stor innergård. Hallen erbjuder avhängning direkt till vänster om entrén och till höger så har ni bostadens wc. Allrummet har ett fantastiskt ljusflöde ifrån de stora glaspartierna i balkongdörrarna samt ytterligare ett fönsterparti inne i köket med spröjs. Här är det genomgående ljusa färgsättningar utöver stänkskyddet i köket som har en grön ton. I köksdelen finns gott om förvaring, bra arbetsyta och diskmaskin för att göra vardagen lättare. Rummet erbjuder plats för ett garderobsskåp, mediamöbel och en soffa inunder den platsbyggds loftsängen, under sängen har spotlights placerats. Balkongen är högt upp i trivsamt västläge mot en mycket stor innergård och får rikligt med solljus. Här får ni plats med utemöbler, plantor och lyktor. Bostaden har även ett fräscht duschrum i modern stil med dubbeldörrar. Då allrummet har flera fönsterpartier hade du på olika sätt kunnat bygga om den till en 1,5a vid behov (se förslag på alternativ planritning bifogat, observera att alla större renoveringar måste godkännas av föreningen), men idag fungerar den fint som en ljus och öppen etta. Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

Brf Kroken 9 är en äkta förening som äger marken och omfattar 55st lägenheter varav 3st lägenheter är hyresrätter (dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och ger stora kapitaltillskott vid eventuell försäljning) samt 3st lokaler. Föreningen accepterar delat ägande med minsta andel 10%. Föreningen har gjort omfattande underhåll mellan år 2002 - 2006, så flera stora renoveringar ligger nu bakom dem, så som bland annat takrenovering, fasadrenovering, trapphusrenovering och stambyte. Föreningen planerar inga större renoveringar eller avgiftsändringar i närtid enl. styrelsen (avstämt 2021-12-13).

På Södermalms sydligaste del finner ni Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser och mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen, där även Ringens köpcentrum ligger. Här finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Tjurberget är granne med kvarteret och är populärt för familjer och hundägare. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linjen från Skanstull men också ett antal bussar som 3, 4 , 57 och 74.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
23 kvm
Avgift
1 211 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-01-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rutger Fuchsgatan såldes av oss 2022-01-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rutger Fuchsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.