Sandhamnsgatan 81, 1 tr

Sandhamnsgatan 81, 1 tr

Slutpris

15 900 000 kr


Östermalm / Gärdet— Stockholm

Sandhamnsgatan 81, 1 tr


Slutpris
15 900 000 kr

Östermalm / Gärdet— Stockholm

Drömvåning sällan till salu

Varmt välkommen till denna drömvåning sällan till salu i ett av Stockholms finaste projekt, 79&Park; en byggnad med prisbelönt arkitektur ritat av Bjarke Ingels.

Lägenhetens 132 kvadratmeter är fördelade över fyra möjliga sovrum, två generösa badrum och härliga sociala umgängesytor mellan öppet kök och vardagsrum. Ljuvligt läge med helt fri utsikt över Gärdet från flertalet fönster och balkong. Härligt luftigt boende med väl tilltagen takhöjd, ljusinsläpp från tre väderstreck genom enorma panoramafönster och ett ostört läge då denna del av huset endast består av 2 våningar. Våningen är inredd med smakfulla materialval och detaljer som andas design och kvalitet. Genomgående vitpigmenterad ekparkett med golvvärme klär golven i alla rum, italienskt kök med bänkskiva i elegant kalksten, två lyxiga badrum, solida innerdörrar i ek och fullt utrustad maskinpark från Miele.

Bostadsrättsförening som äger marken och erbjuder eget garage med tillhörande laddstolpar. Värt att nämna är att du som medlem i föreningen har tillgång till hela 3 takterrasser.

På Gärdesfältet utanför porten finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. Kampementsbadet som är en populär samlingsplats för alla generationer finns precis intill bostaden. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet.
Närhet till flera matbutiker samt restauranger, bl.a. populära Eatery och Gärdets egna bistro Funkalistic.
I Frihamnen idag finns mycket att upptäcka, bla. Stockholm Brewing Co med tillverkning av eget öl. Banankompaniet och PDL center. Frihamnen växer och inom kort kommer det att bebyggas med modernt stadsområde med innerstadskaraktär där kajerna blir promenadstråk med butiker och restauranger.

Över fältet ligger Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går strax utanför porten, t.ex. buss 1 och 72.


Boarea
132 kvm
Avgift
7 284 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sandhamnsgatan såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sandhamnsgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.