Sök Meny
Visningar
 • Måndag 1 maj 15:00-15:30

  Öppen visning

Boka visning
Stockholm / Kungsholmen
Sankt Göransgatan 64, 4 tr
Utgångspris: Kalkyl 5 175 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 65 kvm
Avgift: 2 781 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen / Sankt Göransgatan 64, 4 tr

Fin 2,5:a med högt läge och balkong i söder!

Varmt välkomna till en fin funkis-2,5:a invid Kronobergsparken! Bostaden ligger på våning fyra med ett högt och fritt läge och balkong i soligt söderläge! Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med plats för avhängning och ytterligare förvaring i två garderober i den inre hallen. Trevligt kök med blanka luckor och matplats invid fönster. Stort sovrum med skönt ljusinsläpp och förvaring i skjutdörrsgarderob. I vardagsrummet ligger vacker fiskbensparkett och en trevlig öppen spis att värma sig vid under kyliga höstkvällar. Härifrån når ni också balkongen med utsikt mot Kronobergsparken och med soligt söderläge! Bo på populära Fridhemsplan med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck, antingen vid Kungsholms strand eller Norr Mälarstrand. Kommunikationerna är bra med både bussar och tunnelbanans gröna samt blåa linje. Flertalet restauranger finns i kvareteret och ett par guldkorn ni garanterat kommer gilla är AG samt Två systrar och en kock!

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar

Panorama

Provmöblera
Bostadsvisning i VR
Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande entré med plats för avhängning för ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring finns i två garderober i den inre hallen. Väggarna är ljust färgsatta vilket också är genomgående för hela lägenheten, och golvet pryds av vacker fiskbensparkett som löper vidare in till vardagsrummet. Välkomna in!
 • Vardagsrum
  Inbjudande vardagsrum, med vacker fiskbensparkett och en härlig öppen spis att värma sig vid under kyliga höstkvällar. Här ryms både soffgrupp, mediamöbel, matgrupp och andra trivselmöbler. Ett stort fönster bjuder på generöst ljusinsläpp och härifrån når ni även balkongen i soligt söderläge och med vy mot Kronobergsparken.
 • Kök
  Trevligt beredningskök med gott om förvaring i över- och underskåp med högblanka ljusa luckor. Sjösten ovan arbetsbänk i massivt trä. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl/frys. Längre in finns ett matrum där det ryms en matgrupp intill fönstret. Detta utrymme går även utmärkt att använda som ett mindre sovrum.
 • Sovrum
  Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt skrivbord framför det stora fönstret. Gott om förvaring finns i skjutdörrsgarderober.
 • Badrum
  Badrum med vitkaklade väggar och våtrumsmatta. Interiör bestående av badkar, handfat, spegelskåp, wc-stol.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  65 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1942
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Beskrivning
  Föreningens hus ligger i kvarteret Grinden, som gränsar till Kronobergsparken (mitt på Kungsholmen i centrala Stockholm). Tomten har nummer 2 (gatuadressen är S:t Göransgatan 64), och här byggdes 1884 ett hus ungefär lika stort som det som ligger här i dag. När huset var färdigbyggt sommaren 1942 köps det direkt av den då nybildade bostadsrättsföreningen Kronobergsgården.
TV/Internet
 • Föreningen är ansluten till Bredbandsbolaget för leverans av kabel-tv (grundutbud ingår i månadsavgiften) och bredband via fiber med OpenUniverse.
Bilplats/Övriga byggnader
 • 19 st parkeringsplatser, för närvarande kö. ca 800kr/mån. För mer info om parkering kontakta styrelsen. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se.
Ekonomi
 • Avgift
  2 781 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  ca 1120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  ca 448 kr
 • Andel i förening
  2,433%
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kronobergsgården.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen Kronobergsgården äger ett hus på S:t Göransgatan 64 i Stockholm. I huset finns 65 stycken bostadsrättslägenheter och en bostadshyresrätt. I källarvåningen finns en stor bowlinghall som hyr lokalen av föreningen (det är också deras neonskylt som gör att man enkelt hittar till huset). Huset är ett stabilt hus från den tid när man byggde med mycket stor omsorg. Ett totalt byte av alla stammar (el, vatten och avlopp) under de första åren på 1990-talet, och en renovering av gårdsbjälklaget (taket på en del av bowlinghallen där det också finns 19 parkeringsplatser) ett par år senare, gör att föreningens underhållskostnader är förhållandevis låga. Till alla lägenheter hör ett vindsförråd och på samma vind finns två stycken gemensamma tvättstugor.

  Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.kronobergsgarden.se/
 • Kommande renoveringar
  Föreningen håller just nu på att bygga en gästlägenhet och ett "vardagsrum" som man kan boka.
 • Gjorda renoveringar
  1993 - Stambyte, nya elstigare, fasadrenovering, nya fönster, renovering av balkonger, nytt tak, nya radiatorer och renovering av tvättstugor.
  1996 - Renoverades gårdsbjälklaget
  2001 - Målades trapphuset
  2002 - Nya hissmotorer
  2003 - Renovering av hisskorgarna.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Två tvättstugor på vinden. Övernattningslokal är planerad. Vindsförråd hör till varje lägenhet.
Området
 • Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och snart öppnar även Gataue i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.
 • Kommunikationer
  Buss 1, 3 och 4 samt tunnelbanans blå och gröna linje.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Christina den 20 april
  När är visningarna?
  Svar från Patrik Lundberg
  Torsdag 27 april 17:30-18:00 Mvh/Mikael Lindström
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten