Scheelegatan 3 A, 2tr gårdshuset

Scheelegatan 3 A, 2tr gårdshuset

Slutpris

4 500 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Scheelegatan 3 A, 2tr gårdshuset


Slutpris
4 500 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Sekelskiftes 2:a med balkong i absolut toppläge invid Kungsholmstorg med låg avgift!

Välplanerad 2:a med balkong i absolut toppläge invid Kungsholmstorg! Bostaden har trevliga detaljer som fina golv, takrosett samt stuckaturlister. Det luftiga vardagsrummet som rymmer större soffgrupp har fint ljusinsläpp genom både fönster och helglasade balkongdörrar. Köket är perfekt för den matlagningsroade med mycket bra förvaring och generösa arbetsytor. Dessutom finns här matplats för 4 personer. Vill man hellre njuta av middagen på balkongen sitter man i härligt läge mot innergården. Det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng ligger perfekt intill badrummet som är utrustat med dusch, golvvärme och handdukstork. Här finns bra förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar och belysning i den inre hallen samt garderober med skjutdörrar i sovrummet. Till lägenheten hör också ett stort vindsförråd.

Här bor du på en av Kungsholmens mest populära gator. Lugnt och eftertraktat läge med absolut närhet till attraktiva Norr Mälarstrands öppna vatten och Riddarfjärden. Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom gångavstånd. Landstingsparken, är en riktig pärla med stora gröna ytor för mysiga grillkvällar. Rikt utbud av service, restauranger/ caféer samt allmänna kommunikationer (Buss och T-bana). Närmaste T-bana är Rådhuset.

Välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
1 481 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.