Sickla kanalgata 93, pl 4

Sickla kanalgata 93, pl 4


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Sickla kanalgata 93, pl 4Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högst upp, terrass & syd/västläge!

- Högst upp & terrass (ca 17 kvm)
- Syd-/västläge
- Trygg förening

Välkommen till ett boende du sent kommer att glömma! Inbäddad bland lummiga kvarter hittar du ett hem som sällan är till salu. Njut av soliga dagar och kvällar på den generösa terrassen som erbjuder en oas av ro och avkoppling. Här bor du högst upp utan granne ovanför i den delen av fastigheten trots våningsplanet 4/5. Belägen i ett lummigt kvarter med Ekbacken som en naturlig granne, ger bostaden en känsla av harmoni och nära kontakt med naturen. Här har du möjlighet att inreda efter dina önskemål och skapa den perfekta platsen att kalla hem. Fräscha ytskikt och genomtänkta detaljer ger en modern och tidlös känsla. Stora fönster ramar in panoramavyer och släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Matplats med naturlig placering som rymmer de större sällskapen! Gott om förvaring i klädkammare, skjutdörrsgarderober, garderober och källarförråd!

Bo med lugn i sinnet i denna bostadsförening. En välskött och stabil förening ger trygghet och gör det enkelt att fokusera på det bästa med ditt nya hem. Föreningen äger marken och har en belåning på endast ~9200 kr/kvm enligt 2022 års årsredovisning ( nu ~8600 kr/kvm efter ytterligare amorteringar).


Boarea
75 kvm
Avgift
5 103 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Sickla kanalgata såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sickla kanalgata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad