Sickla Kanalgata 56, 2tr
Sickla Kanalgata 56, 2tr
Daniel Åberg, ansvarig mäklare i Hammarby Sjöstad/Nacka
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Daniel Åberg

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Sickla Kanalgata 56, 2tr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Sickla Kanalgata 56, 2tr


Kommande försäljning

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Naturnära pärla med 40kvm uteplats!

Här presenteras en unik möjlighet att förvärva en bostad där interiören möter exteriören på ett naturligt sätt, vilket suddar ut gränsen mellan inne och ute.

Stor uteplats på 40 kvm
Den stora uteplatsen på hela 40 kvm blir en förlängning av ditt hem, där du kan njuta av utelivet på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Perfekt för grillkvällar, avkoppling i solen eller att bara njuta av den friska luften.

Stora sociala ytor
Bostaden har en fantastisk öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar stora, sociala ytor. Här finns gott om plats för både vardagsliv och festliga tillställningar. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus, vilket gör att hela bostaden känns ännu rymligare och mer inbjudande.

Naturnära läget
Uteplatsen vetter mot den vackra Hammarbykanalen och Sicklasjön, vilket ger dig möjlighet att dagligen möta naturen. Fåglarnas kvitter och den rofyllda miljön skapar en magisk atmosfär som får dig att känna dig som ett med naturen, trots att du bor centralt.

Närhet till allt
Läget erbjuder närhet till kommunikationer, affärer och fina restauranger. Ett exempel är Restaurang Göteborg, som ligger så nära att du kan ha grillen igång och bjuda på fördrinken i deras härliga miljö. Här får du det bästa av två världar – lugn och ro i naturen, samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll.

Missa inte denna möjlighet
Låter inte detta härligt? Nu har du chansen att förvärva en bostad som kombinerar det bästa av alla världar. Tveka inte att höra av dig för mer information eller för att boka en visning. Denna unika bostad väntar på att bli ditt nya hem.

Välkommen att upptäcka ditt drömhem!


Boarea
83 kvm
Avgift
5 500 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 (Hiss finns)

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Kontakta Daniel för mer information kring Sickla Kanalgata 56, 2tr.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Fakta

01
Beskrivning
Boarea

83 kvm

Rum

3 rum

Våning

2


02
Uteplats

Stor Uteplats/Terrass om hela 40kvm


Ekonomi

01
Avgift

5 500 kr/mån

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Brf Hammarby Kanal.

Markägare

Föreningen äger marken

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 500 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Området

Hammarby Sjöstad

En stad i staden!


01
Fördelar med området
Båthamn Restauranger Barnvänligt Lokal spårtrafik Caféer Tryggt Bussar Parker/Grönområden Pendelfärja Båtliv Utegym Gym Sport och friluftsliv Barer Bilpooler

02
Att bo i Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken.


03
Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms populära stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Ni finner även Carnegie bryggeri en kort promenad bort.
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.


04
Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Solna - Sickla med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar ni pendeltågsstation. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på https://ressel.se/sjostadstrafiken/#sjostads-tidtabell

Stora delar av året trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.


05
Familjeliv

I Hammarby Sjöstad finns ett stort utbud av skolor bland annat Sjöstadsskolan, Kulturama Grundskola och Lugnets Skola. För mer information: https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/?omrade=15,12
I närheten av Sjöstan ligger Hammarby backen som har en mängd olika aktiviteter att ta del av. Bland annat "året om"-skidåkning,utegym och klätterpark från 2022. Under samma satsning byggde man även en mountain coaster och mountain tube där även dem minsta kan vara med. Åldersgräns 3 år.

Använd kartan
X

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Hav
  27 m
  1 min
  1 min
  1 min
 • Sjö
  69 m
  1 min
  1 min
  2 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Daniel!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.