Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Stockholm / Liljeholmkajen
Sjöviksvägen 128, vån 7
Pris: Kalkyl 4 295 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 3 317 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: vån 7

Nyproduktion / Stockholm - Liljeholmkajen / Sjöviksvägen 128, vån 7

Oerhört bra planerad tvåa med balkong, sjöglimt och högt upp i huset!

Perfekt planerad lägenhet och mycket yteffektivt tvåa med balkong och sjöglimt - Här kan du njuta för fullt - ett perfekt uterum sommartid. Nyproducerad fräsch lägenhet med härlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stilrena köket som ger utrymme för stora sällskap, till vardags så som till fest. Genomgående vitmålade väggar med vacker ekparkett. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen om ca 6 kvm. Stort sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk och skåp ovanför. Ytterligare bra förvaring finner du i skjutdörrsgarderob intill hallen. Närheten till vattnet och Söder bidrar till områdets popularitet. Områdets knutpunkt Sjövikstorget erbjuder mysiga restauranger, caféer och matbutik. På promenadavstånd från porten hittar man Liljeholmstorget med tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på ca 10 minuter. Bussar går även från Sjöviksvägen ett par hundra meter från porten. En kortare promenad bort finns pendeltågsstation Årstaberg. Du kan också ta dig till Årstaberg med buss. Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 1 mars 2017. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Ser mer information under fakta fliken.


Provmöblera
Gårdsbild
Gårdsbild
Gemensamma terrassen
Gemensamma terrassen
ExempelbIld från visningslägenheten
ExempelbIld från visningslägenheten
ExempelbIld från visningslägenheten
ExempelbIld från visningslägenheten
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. För mer detalj se tillvalsfilen under fakta fliken. Hall Hall med god plats för avhängig och ingång till badrummet. Kök Stilrent modernt fullutrustat kök. Teknisk utrustning: induktionshäll, rostfri ugn, rostfri mikrovågsugn, rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum Härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga balkongen. Sovrum Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrum Helkaklat fräscht badrum med dusch. Teknisk utrustning: Toalettstol, torkställning, kommod, spegel med belysning, dusch, kombimaskin (tvätt- och tork- kombination) med praktisk arbetsbänk och väggskåp ovanför. Balkong Underbar balkong i nordost där du kan sitta och njuta för fullt på sommaren.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  54 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Bilplats/Övriga byggnader
 • I Berghus 4 finns det in- och utfart till Bergrumsgaraget där föreningen har 38st parkeringsplatser med möjlighet att hyra för 1400 kr per plats och månad
Övrigt
 • Berhus 4, brf Bergkanten i Liljeholmen är en stadsdel där natur, stad och kaj avlöser varandra. Närheten till vattnet och Söder bidrar till områdets popularitet. Områdets knutpunkt Sjövikstorget erbjuder mysiga restauranger, caféer och matbutik. I Marievik finns banker, gym och annan service. Precis bredvid Berghus 4 så finns en spiraltrappa som tar dig upp på berget där det finns en park och ett utkikstorn och där finns också Årstabron som enkelt tar dig över till söder. Det planeras även en allmän hiss upp till berget. Det är en väl utbyggd förskoleverksamhet med 18 förskolor och 19 grundskolor i Stadsdelsförvaltningen Hägersten-Liljeholmen. Stadsdelens kommunala grundskola är Årstadalsskolan. I närområdet ligger internationella Kunskapsgymnasiet men det finns även ett flertal andra gymnasieskolor i området kring Liljeholmskajen. Det finns utmärkta kommunikationer runt Liljeholmskajen där tvärbanestationen Årstadal som ligger ca 5 minuter ifrån Berghus 4 och bussar går från närliggande Sjöviksvägen. Årstabergs pendeltågsstation ligger ca 10 minuter bort och Liljeholmstorget hittar du på 10 minuters gångavstånd från Berghuset där både tunnelbana, tvärbana och bussar finns. Har du bil är E4:an några få minuter bort.
Ekonomi
 • Avgift
  3 317 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmvattenförbrukningen är baserad på snittförbrukning för respektive lägenhetstyp, för den här lägenheten om man har en normal förbrukning så är den ca 90kr/månad.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,9136
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Bredband med telefoni och TV, grundutbud ingår i avgiften. Avtal tecknas med TeliaSonera AB. En digitalbox per lägenhet ingår.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Bergkanten i Liljeholmen.
 • Allmänt
  Berghus 4, Brf Bergkanten ligger beläget vid bergsbranten från Sjövikshöjden, endast några meter ifrån bergsväggen, med vattenläge på motsatt sida. Berghus 4 består utav två trapphus med respektive nio och tio våningar uppdelade i 55 lägenheter i varierande storlek, 1-5 rum och kök. Alla lägenheter utom en har antingen terras, uteplats eller balkong. Boende har tillgång till den gemensamma 150 kvm stora terrass som är byggd på en utav husets utskjutande volymer och mot berget finns det även en smal gård. Övriga gemensamma utrymmen är en gemensamhetslokal med gästrum, kommersiell lokal (som kommer hyras ut till ett mindre kontor eller butik), lokal som är belägen i Berhus 4 och fortsätter in i bergsutrymmet (som är en egen fastighet) I Berghus 4 finns det in- och utfart till Bergrumsgaraget där föreningen har 38 st parkeringsplatser med möjlighet att hyra för 1400 kr per plats och månad. Fram till 1998 använde Vin- och Sprits verksamhet bergrummet som lagringsutrymme. Postboxar finns i anslutning till entréplan och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Cykelförråd och barnvagnsförråd finns i källaren samt på entréplan. Lägenhetsförråden är placerade i källarplan och på plan ett, båda planen kan nås med hiss. Lägenheterna är utrustade med kärl för källsortering utav hushållsavfall. Dessa kärl töms i soprummet på entréplan där behållare för hushållssopor finns placerade. Behållare för plast, papper, glas och metall finns även här. För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns barvagnsförråd, cykelförråd och lägenhetsförråd samt en lokal.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.