Sjöviksvägen 128, vån 7

Sjöviksvägen 128, vån 7

Slutpris

4 000 000 kr


Liljeholmkajen— Stockholm— Nyproduktion

Sjöviksvägen 128, vån 7


Slutpris
4 000 000 kr

Liljeholmkajen— Stockholm— Nyproduktion

Oerhört bra planerad tvåa med balkong, sjöglimt och högt upp i huset!

Perfekt planerad lägenhet och mycket yteffektivt tvåa med balkong och sjöglimt - Här kan du njuta för fullt - ett perfekt uterum sommartid.

Nyproducerad fräsch lägenhet med härlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stilrena köket som ger utrymme för stora sällskap, till vardags så som till fest. Genomgående vitmålade väggar med vacker ekparkett. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen om ca 6 kvm. Stort sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk och skåp ovanför. Ytterligare bra förvaring finner du i skjutdörrsgarderob intill hallen.


Närheten till vattnet och Söder bidrar till områdets popularitet. Områdets knutpunkt Sjövikstorget erbjuder mysiga restauranger, caféer och matbutik.
På promenadavstånd från porten hittar man Liljeholmstorget med tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på ca 10 minuter. Bussar går även från Sjöviksvägen ett par hundra meter från porten. En kortare promenad bort finns pendeltågsstation Årstaberg. Du kan också ta dig till Årstaberg med buss.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 1 mars 2017. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Ser mer information under fakta fliken.


Boarea
54 kvm
Avgift
3 317 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
vån 7 (Hiss finns)
Såld
2017-02-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.