Sjöviksvägen 76 / Liljeholmskajen / Stockholm

Accepterat pris
3 390 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
2 993 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Bo modernt och stilrent i yteffektiv genomgångs 2:a som lätt kan göras om till en liten 3:a. Stilrent ljust kök i vitt och grått med öppen planlösning mot vardagsrum. Stora fönster som släpper in ett fint ljus och ger en härlig rymd. Sovrum med gott om förvaring i hel garderobsvägg. Helkaklat badrum med fönster och tvättpelare. Förening med övernattningsrum, bastu och tvättstuga. Toppenläge på Liljeholmskajen för dig som vill bo centralt precis strax utanför innerstan i ett modernt och lugnt område med omedelbar närhet till Årstavikens vatten, badbryggan, restauranger och fina promenadstråk. Kort promenadavstånd till bussar, tvärbana, pendeltåg och t-bana.

Bilder
Sponsrade länkar
Rymligt kök med god förvaring
Mysig balkong med tidig morgonsol och sen kvällssol om sommaren
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Snyggt och stilrent kök
Ljust och modernt badrum
Modernt kök i vitt med vy mot hall
Matplats intill fönstret
Vardagsrum med utgång till balkong
Stor balkong
Lägenheten har stora fönster
Detaljbild från köket
Sovrum med garderobsvägg
Tvättpelare/handfat med stor spegel ovanför
Sjöviksvägen 76
Föreningens tvättstuga
Föreningens bastu
Bastu
Föreningens gästlägenhet
Badbryggan på Liljeholmskajen
Restaurang Bankomat Liljeholmskajen
Härliga Liljeholmskajen med möjlighet till bad samt stort utbud av restauranger.
Sjövikstorget
Sjövikstorget har ett brett utbud av restauranger
Fina promenadvägar
Sjövikshöjden
Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
På promenadavstånd ligger tunnelbanan och Liljeholmens shoppinggalleria som är en av Stockholms största.
Visa alla 28 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Planritning
Alternativ planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Entré/hall
  Ljus hall med plats för klädavhängning. Parkettgolv och vita, målade väggar.
 • Kök
  Stilrent kök i vitt med ljusgrått stänkskydd i laminat. Gott om förvaring och bra arbetsytor på arbetsbänk i vit laminat. Öppen planlösning till vardagsrum. Utrustning: spishäll (Siemens, 2008), inbyggnadsugn (Siemens, 2008), fläkt (Franke, 2008), kombinerad kyl/frys (Siemens, 2008), diskmaskin (Siemens, 2008) och mikrougn (Siemens, 2008). Parkettgolv samt vita, målade väggar.
 • Vardagsrum
  Lättmöblerat och fint vardagsrum med stora fönster. Plats för både soffgrupp och skrivbord. Vardagsrummet går att dela av för att på så vis få ytterligare ett litet sovrum. Utgång till stor balkong.
  Parkettgolv och vita, målade väggar.
 • Sovrum
  Sovrum med plats för dubbelsäng (160 cm). Bra förvaring i hel garderobsvägg med vita skjutdörrar. Parkettgolv och vita, målade väggar.
 • Duschrum
  Modernt och smakfullt duschrum där varje kvadratmeter nyttjats maximalt. Grått klinker med golvvärme (el) och väggarna är klädda med vita, rektangulära kakelplattor. Utrustning: vägghängd toalett, duschplats med vikbara duschväggar, handdukstork och tvättställ med underskåp under stor infasad spegel. Tvättpelare med tvättmaskin (Bosch, 2017) och torktumlare (Siemens, 2008) finns placerad i liten nisch i väggen. Fönster. Klinkergolv samt kaklade väggar.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  47 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  2 (1 sovrum)
 • Våning:
  5 av 7
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2008
 • Kommentar, byggnad:
  Flerfamiljshus
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Specifik energianvändning:
  86 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2012-09-05
 • Besiktningsman
  Kjell-Åke Henriksson, JM AB
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Telia tillhandahåller TV (grundutbud lagom), bredband och fast bredbandstelefoni, s.k. Triple Pay, genom ett gruppavtal med föreningen. Hastigheten för bredband är 100/10 Mbit/s. Samtliga lägenheter har en router med WIFI så att alla har möjlighet till trådlös uppkoppling. (Kontroll 2020-05-10)
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har inga reserverade platser. Men i närliggande Bergrumsgaraget på Sjöviksvägen finns flertalet lediga garageplatser för 2187,50 kr/mån (kontroll 2020-04-28). Bergrumsgaraget är en privat anläggning som administreras av Parkando.
Ekonomi

 • Avgift:
  2 993 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, vatten, Telia triple play som innehåller TV (kanalpaketet Lagom), telefoni (samtalsavgifter tillkommer) och bredband (100/10).
 • Försäkring:
  119 kr/mån
 • Hushållsström:
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  319 kr/mån
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 183 kr, betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift:
  473 kr
 • Andel i förening:
  1,988000
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2020-04-29.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftshöjningar (kontroll 2020-05-10)
Föreningen

 • Benämning
  Brf Ekfatet 1. I föreningen finns 42 lägenheter.
 • Markägare
  Marken upplåtes med äganderätt
 • Allmänt
  Föreningen förvärvade fastigheten Ekfatet 1 den 1 november 2007 och byggnaden färdigställdes 2008. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus i sex till sju våningar med totalt 42 bostadsrätter. Den totala boytan är ca. 2 572 m2. I fastigheten finns också fyra lokaler med en total uthyrningsbar yta om ca 330 m2. Samtliga av dessa lokaler är uthyrda vid kontroll 2020-05-14. Wingårdhs arkitektkontor är det som ritat den första etappen av Berghusen. Husen kännetecknas av rena och avskalade linjer med fasader i ljus puts. Föreningen har de senaste åren både sänkt avgifterna och amorterat på sina lån.
 • Kommande renoveringar
  Inga planerade renoveringar i nuläget. Som framgår av bl.a. årsredovisningen så har föreningen däremot ett pågående ärende med byggbolaget JM. Vid en besiktning av fastighetens fasad har det påvisats otätheter och fuktskador. Föreningen har reklamerat fasaden till JM inom ramen för den tioårsgaranti som finns på huset och JM har meddelat att de kommer att åtgärda de skador som identifierats. I nuläget finns det dock ingen exakt tidsplan för detta. (Kontroll 2020-04-28)
 • Avgiftsförändringar
  Inga planerade avgiftshöjningar (kontroll 2020-05-10)
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns ett källarförråd, bastu med duschrum, cykelrum, tvättstuga och samlingslokal/övernattningslägenhet med pentry som går att hyra för 200 kr/natt.
Området

 • Liljeholmskajen är området där moderna, funktionella och nybyggda huskroppar rest sig ur det gamla industriområdet Årstadal. Här erbjuds ett härligt sjöstadsliv bland uteserveringar, bryggor och badmöjligheter i Mälaren - samtidigt som man når Stockholms innerstad på en kort promenad längs broarna. Sjövikstorget är områdets hjärta och mötesplats med sina flertalet restauranger, matbutik, boulebana och trevliga sittplatser med sjöutsikt över mot lummiga Tantolunden på Söder. Området har även ytterligare utbud av butiker och service, samt närhet till Liljeholmen med bland annat galleria och vårdcentral. Längs kajen når man uppskattade promenadvägar som fortsätter runt hela Årstaviken med utegym och fin utsikt.

  Flera lekplatser finns i området,som Blomsterdalen, Kaninparken och äventyrslekplatsen på Sjövikshöjden. I området finns flertalet förskolor och grundskola för årskurs F-6. 2017 startade byggnationen av en ny skola Sjöviksskolan som stod klar hösten 2019. Skolan erbjuder verksamhet för årskurs F-9. Liljeholmskajen erbjuder mycket goda kommunikationer: tunnelbana från Liljeholmen (båda röda linjerna), tvärbana (i dagsläget Solna-Sickla ), buss (145 Liljeholmen - Älvsjö station) samt pendeltåg från Årstaberg. E4 nås lätt av den som är bilburen. Det finns även en hiss som ligger utanför Sjöviksvägen 128 som tar dig upp på Årstabron och den är väldigt populär och smidig att använda även för dig med cykel.
 • Kommunikationer
  Liljeholmskajen erbjuder mycket goda kommunikationer: tunnelbana från Liljeholmen (båda röda linjerna), tvärbana (i dagsläget Solna-Sickla ), buss (145 Liljeholmen - Älvsjö station) samt pendeltåg från Årstaberg. E4 nås lätt av den som är bilburen. Det finns även en hiss som ligger utanför Sjöviksvägen 128 som tar dig upp på Årstabron. Den är väldigt populär och smidig att använda även för dig med cykel. En promenad över Liljeholmsbron tar dig över till Hornstull.
Ekonomi
Avgift :
2 993 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, vatten, Telia triple play som innehåller TV (kanalpaketet Lagom), telefoni (samtalsavgifter tillkommer) och bredband (100/10).
Försäkring :
119 kr/mån
Hushållsström :
200 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
319 kr/mån
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i förening :
1,988000
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2020-04-29.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Planerade avgiftsändringar
Inga planerade avgiftshöjningar (kontroll 2020-05-10)

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Valya Mat & Café
  21 m
  Årstadals Deli
  21 m
  Kajen Grill
  32 m
  Wokeriet
  65 m
  Jing Chen AB
  86 m
 • Skolor
  Årstadalsskolan
  159 m
  Kajens förskola
  179 m
  Sjöviks förskola
  206 m
  Höjdens förskola
  207 m
  Novia Engelska Skolan
  227 m
 • Mataffärer
  Hemköp Sjövikshallen
  221 m
  Lidl
  704 m
  Coop Liljeholmen
  740 m
  arken
  750 m
  Coop Storsjövägen
  921 m
 • Tågstationer
  Årstaberg
  759 m
  Stockholm Södra station
  1,99 km
  Stockholm City
  3,05 km
  Stockholms Centralstation
  3,09 km
  Cityterminalen
  3,18 km
 • Kommunikationer
  Sjöviksvägen
  96 m
  Sjövikstorget
  277 m
  Årstadal
  411 m
  Hildebergsvägen
  449 m
  Årsta gård
  497 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 98 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 2 min
 • Hav
 • 2,68 km
 • 11 min
 • 12 min
 • 40 min
 • Tågstation - Årstaberg
 • 759 m
 • 4 min
 • 6 min
 • 14 min
 • Hållplats - Sjöviksvägen
 • 96 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 1 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn