Sjöviksvägen 148, 12 tr

Sjöviksvägen 148, 12 tr

Slutpris

5 030 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Sjöviksvägen 148, 12 tr


Slutpris
5 030 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

På en nästan svindlande höjd på 12:e våningen finns den här fantastiska 2:an på 53 kvm. Här bor man med en förtrollande utsikt över hela Årstaviken, Liljeholmskajen och Tantolunden på andra sidan vattnet. Bostaden har en bra planlösning med stora garderober bakom skjutdörrar för dold förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en stor yta för socialt umgänge och sällskapsliv. Stort fönsterparti väcker bostaden till liv och fyller den med ljus och rymd. I vardagsrummet finns utgången till lägenhetens stora balkong på 13 kvm med plats för både fåtöljer och matmöbel. Tack vare att den är inglasad förlängs säsongen avsevärt och här kan man sitta inpå hösten och dricka te och titta ut över vattnet och Tantolunden på andra sidan viken som fylls av löv i alla dess färger. Bara ett par minuter promenad från bostaden hittar du Sjövikstorget som på sommaren är fyllt av uteserveringar och personer på badbryggorna. Under vintertid slår uteserveringarna igen och förvandlas till mysiga restauranger. Välkommen till en perfekt två på underbara Liljeholmskajen, en plats att trivas på under lång tid framöver!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
12 av 16 (Hiss finns)
Såld
2021-09-14

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Sjöviksvägen såldes av oss 2021-09-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.