Snoilskyvägen 38

Snoilskyvägen 38

Slutpris

5 100 000 kr


Fredhäll— Stockholm

Snoilskyvägen 38


Slutpris
5 100 000 kr

Fredhäll— Stockholm

Badklipporna utanför porten - Toppskick med fina materialval

Varmt välkomna till denna fina lägenhet på bästa adress i Fredhäll, här bor du otroligt välplanerat och har ett underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna utan insyn. Lägenheten har en social öppen planlösning med kök i vinkel i grönblå nyans med marmorbänkskivor. Det luftiga vardagsrummet har plats för matgrupp och sällskapsmöbler. Sovrum mot lummig bakgård. Här finns en garderobsvägg vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Lägenheten har genomgående fina materialval med ljusa väggar och fiskbensparkett. Stambytt och helkaklat badrum.

På Snoilskyvägen 38 bor du mitt i natursköna Fredhäll med vatten och badklippor precis utanför dörren. Här är det bara att gå rakt över gatan för att ta trapporna ner till badet. Området är framförallt känt för sina vackra klippor dit stockholmare vallfärdar sommartid.
Populära Solstugan som bjuder på en vidsträckt utsikt över Mälaren från sin uteterrass ligger mitt emot fastigheten. Runt hörnet hittar du många Fredhällsbors favorit frukostställe, Bageriet Bönan och Prinsen. I närområdet ligger flertalet mysiga fik och restauranger och tycker du om att motionera kan du påbörja din promenad eller löptur så snart du går utanför porten. Motionsspåren tar dig ca. 1 mil runt Kungsholmen längs med strandkanten. Här kan du ta stärkande joggingturer och avrunda med ett dopp i det blå vid Fredhälls badbryggor.
Här bor du bara minuter från Kristinebergs tunnelbanestation samt buss 59 och 61 som tar dig snabbt till Fridhemsplan och City.


Boarea
59 kvm
Avgift
2 906 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-02-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Snoilskyvägen såldes av oss 2021-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Snoilskyvägen.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.