Starrängsringen 16, 6 tr

Starrängsringen 16, 6 tr

Slutpris

9 300 000 kr


Östermalm- Gärdet— Stockholm

Starrängsringen 16, 6 tr


Slutpris
9 300 000 kr

Östermalm- Gärdet— Stockholm

Magiskt ljusinsläpp - skuldfri förening - balkong - låg avgift

Välkommen till denna fantastiska trea högt belägen i ett populärt område, precis vid fontänen i Brf Starrbäcken 2 på Starrängsringen. Denna ljusa lägenhet badar i naturligt ljus och har en balkong i bästa solläge. I vardagsrummet finns gott om plats för både sällskapsmöbler och matplats, och köket i öppen planlösning med köksö inbjuder till sociala tillställningar. Köket är stilrent med vita ytor och marmorbänkskiva, samt integrerade vitvaror och full maskinell utrustning.

Lägenheten är välplanerad med ett luftigt sovrum som rymmer en dubbelsäng och har även en fransk balkong. Det andra sovrummet passar utmärkt som gästrum eller barnrum och har gott om garderobsutrymme. Badrummet är rymligt och helkaklat med både badkar och tvättmaskin.

Här finns också möjligheter att anpassa vardagsrummet till olika behov och det stora sovrummet har en vägg med inbyggda garderober. Ett förråd finns på samma våningsplan vilket är praktiskt för förvaring.

Området är barnvänligt och populärt med närhet till livsmedelsbutiker, kollektivtrafik, träningsanläggningar, grönområden och stadens puls. All övrig service finns inom gångavstånd vid Fältöversten. Föreningen har en stabil ekonomi och det finns möjlighet till garageplats (egen kö).

Dessutom ingår bredband i den låga avgiften.


Boarea/biarea
71/5,7 kvm
Avgift
2 597 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Starrängsringen såldes av oss 2024-05-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Starrängsringen.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Claudia Uziel

Assisterande mäklare
Talar även engelska, danska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.