Storängsgatan 23, 3 tr / Norra Djurgårdsstaden / Stockholm

Ljus och välplanerad 3:a i Norra Djurgårdsstaden!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 881 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storängsgatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Storängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Djurgårdsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 3:a, möjlig 4:a, i omåttligt populära Norra Djurgårdsstaden! Lägenheten håller hög standard i alla materialval och i den maskinella utrustningen då byggnaden stod klar för inflytt hösten 2014. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med bra förvaring i skjutdörrsgarderober och anslutande helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en härlig rymd. Köket är stilrent med vita luckor och matplats intill fönstret. Här finns också en stor balkong med vy mot Storängstorget.

I den växande stadsdelen Norra Djurgårdsstaden har du direkt närhet till grönska och strövområden på Norra Djurgården och bra kommunikationer med både buss och tunnelbana vid Ropsten och Gärdet.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration