Sök Meny
Såld

Stockholm - Norra Djurgårdsstaden / Storängsgatan 23, 3 tr

Ljus och välplanerad 3:a i Norra Djurgårdsstaden!

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 3:a, möjlig 4:a, i omåttligt populära Norra Djurgårdsstaden! Lägenheten håller hög standard i alla materialval och i den maskinella utrustningen då byggnaden stod klar för inflytt hösten 2014. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med bra förvaring i skjutdörrsgarderober och anslutande helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en härlig rymd. Köket är stilrent med vita luckor och matplats intill fönstret. Här finns också en stor balkong med vy mot Storängstorget.

I den växande stadsdelen Norra Djurgårdsstaden har du direkt närhet till grönska och strövområden på Norra Djurgården och bra kommunikationer med både buss och tunnelbana vid Ropsten och Gärdet.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Norra Djurgårdsstaden
Storängsgatan 23, 3 tr
Slutpris: 6 000 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 881 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Storängsgatan