Strindbergsgatan 53

Strindbergsgatan 53

Slutpris

4 850 000 kr


Nedre Gärdet / Östermalm— Stockholm

Strindbergsgatan 53


Slutpris
4 850 000 kr

Nedre Gärdet / Östermalm— Stockholm

Stor 2:a, möjlig 3:a, med fantastiskt ljusinsläpp utan insyn och egen uteplats!

Varmt välkomna till denna ljusa tvåa i skyddat läge med generös uteplats!

Här bor ni bekvämt med stora sällskapsytor och en trevlig uteplats som ramas in med en tätvuxen häck som avskärmar bostaden ifrån gatan. Lägenheten är placerad i ett lugnt område som erbjuder en radhus-känsla, trots närhet till Stockholmspulsen. Bostaden har generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och är genomgående i mycket gott skick. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter via en garderobsvägg och avhängning i form av krokar till vänster om entrén. Köket är fullutrustat och erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Här finns diskmaskin och gott om utrymme för matplats intill rummets generösa fönsterparti. Vardagsrummet är socialt planerat med utrymme för en större soffgrupp, mediahörna, bokhylla eller annan trivselmöblemang. Sovrummet är rymligt med gott om utrymme för en dubbelsäng, förvaringsmöbler eller skrivbord. Intill sovrummet finns en privat wc och intill vardagsrummet ett större badrum med tvättmaskin/torktumlare, båda rummen har golvvärme. Lägenheten går att göra om till trea.

Brf Röda Rosen nr 8 är en trevlig och ordentlig förening som upplåter 23st lägenheter med bostadsrätt samt 1st lokal med hyresrätt. Belåningen i föreningen är endast 2725kr/kvm, vilket är långt under snittet i Stockholm. Årsavgiften per kvadratmeter är 460kr, vilket även det anses vara lågt. Föreningen har bytt till bergvärme och kommer att spara in mycket kapital i värmekostnader, vilket kommer leda till en förbättrad ekonomi. Föreningen kommer eventuellt att göra utbyggnad av vinden och/eller renovering av yttertak under 2020. Ifall de bygger ut vinden så planeras denna säljas inom de närmsta åren vilket kommer leda till en förbättrad ekonomi i föreningen.

Bostaden är placerad i ett lugnt läge mellan Gärdet och Östermalm med närhet till det mesta. Behagligt promenadavstånd till såväl Tessinparken och Gärdets andra grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Östermalms puls bara några kvarter bort. Lill-Jansskogen och Djurgården erbjuder härliga promenadstråk och löpspår. I närheten ligger även Stockholms Stadion, Ryttarstadion, Tennisstadion, GIH-badet samt Östermalms IP med skridskoåkning vintertid. Nära till livsmedelsaffär, bageri, restaurang i området samt all service i Fältöversten samt T-banestationerna Karlaplan alt Stadion, Roslagsbanan vid Östra Station, bussarna 1:an, 4:an, 62:an och 72:an har sina hållplatser på Valhallavägen invid Värtavägen.

Välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
2 530 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan (Hiss finns)
Såld
2020-02-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.