Strindbergsgatan 53 / Nedre Gärdet / Östermalm / Stockholm

Stor 2:a, möjlig 3:a, med fantastiskt ljusinsläpp utan insyn och egen uteplats!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 530 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan (Hiss finns)
Såld
2020-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strindbergsgatan såldes av oss 2020-02-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Strindbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedre Gärdet / Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa tvåa i skyddat läge med generös uteplats!

Här bor ni bekvämt med stora sällskapsytor och en trevlig uteplats som ramas in med en tätvuxen häck som avskärmar bostaden ifrån gatan. Lägenheten är placerad i ett lugnt område som erbjuder en radhus-känsla, trots närhet till Stockholmspulsen. Bostaden har generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och är genomgående i mycket gott skick. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter via en garderobsvägg och avhängning i form av krokar till vänster om entrén. Köket är fullutrustat och erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Här finns diskmaskin och gott om utrymme för matplats intill rummets generösa fönsterparti. Vardagsrummet är socialt planerat med utrymme för en större soffgrupp, mediahörna, bokhylla eller annan trivselmöblemang. Sovrummet är rymligt med gott om utrymme för en dubbelsäng, förvaringsmöbler eller skrivbord. Intill sovrummet finns en privat wc och intill vardagsrummet ett större badrum med tvättmaskin/torktumlare, båda rummen har golvvärme. Lägenheten går att göra om till trea.

Brf Röda Rosen nr 8 är en trevlig och ordentlig förening som upplåter 23st lägenheter med bostadsrätt samt 1st lokal med hyresrätt. Belåningen i föreningen är endast 2725kr/kvm, vilket är långt under snittet i Stockholm. Årsavgiften per kvadratmeter är 460kr, vilket även det anses vara lågt. Föreningen har bytt till bergvärme och kommer att spara in mycket kapital i värmekostnader, vilket kommer leda till en förbättrad ekonomi. Föreningen kommer eventuellt att göra utbyggnad av vinden och/eller renovering av yttertak under 2020. Ifall de bygger ut vinden så planeras denna säljas inom de närmsta åren vilket kommer leda till en förbättrad ekonomi i föreningen.

Bostaden är placerad i ett lugnt läge mellan Gärdet och Östermalm med närhet till det mesta. Behagligt promenadavstånd till såväl Tessinparken och Gärdets andra grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Östermalms puls bara några kvarter bort. Lill-Jansskogen och Djurgården erbjuder härliga promenadstråk och löpspår. I närheten ligger även Stockholms Stadion, Ryttarstadion, Tennisstadion, GIH-badet samt Östermalms IP med skridskoåkning vintertid. Nära till livsmedelsaffär, bageri, restaurang i området samt all service i Fältöversten samt T-banestationerna Karlaplan alt Stadion, Roslagsbanan vid Östra Station, bussarna 1:an, 4:an, 62:an och 72:an har sina hållplatser på Valhallavägen invid Värtavägen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.