Sturehillsvägen 12, 1 tr

Sturehillsvägen 12, 1 tr

Slutpris

3 175 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Sturehillsvägen 12, 1 tr


Slutpris
3 175 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Utmärkt tvåa i toppskick där balkongen ligger i härligt västläge med eftermiddags & kvällssol

Välkomna till denna ljusa och luftiga tvåa i absolut toppskick! Mycket bra planerad och genomgående planlösning med den sociala delen åt det ena hållet och sovrummet åt det andra. Öppen och social planlösning mot köket . Vardagsrummet har generösa ytor där du lätt får plats med matplats, soffa och övrigt möblemang. Härifrån når du en trevlig balkong med härligt västerläge med sol från ca lunch ända fram till solnedgång. Kök av högre standard med vita köksluckor och integrerad stor diskmaskin och alla vitvaror i fräsch rostfritt från Siemens. Rymligt och bra sovrum med en generös klädkammare och en garderob för riklig förvaring. Finns även en ytterligare förvaringsmöjligheter i hallen. Fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

På Sjövikshöjden bor man med närhet till flera trevliga restauranger nere vid kajen. Du hittar även fina motionsspår längst utmed Årstaviken där du även kan ta dig över med lätthet till Södermalms puls. Prisbelönta matbutiken Ica Liljeholmen ligger en liten bit bort i Liljeholmsgallerian för stor shopping. För badande har du både Liljeholmskajen, Årstaviken samt Vinterviken för ett brett utbud av badplatser. Goda kommunikationer med både tvärbana, Pendeltåg, T-bana och buss i närområdet.

Välkommen hem


Boarea
55 kvm
Avgift
3 480 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-27

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Sturehillsvägen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sturehillsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.