Svarvargatan 12, 1tr

Svarvargatan 12, 1tr

Slutpris

3 050 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Svarvargatan 12, 1tr


Slutpris
3 050 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Central etta med nyrenoverat kök och egen utgång till uteplats och mysig innergård

- Stabil förening med låg avgift
- Utgång från lägenheten till uteplats och gård
- Nyrenoverat kök (2021)
- Bra ljusinsläpp
- Centralt läge med närhet till kommunikationer
- Vackra golv och sobra nyanser på väggar

Underbart boende med egen utgång till grönskande innergård och uteplats i soligt söderläge. Här bor du med ett lugnt läge med stora fönster mot föreningens lummiga innergård där den direkta accessen till gård och uteplats ger dig ett extrarum under sommarmånaderna. Allrummet presenterar en härlig rymd med gott om utrymme för säng och sällskapsdel. Ifrån allrummet når du lägenhetens klädkammare och det är även härifrån en balkongdörr öppnar upp mot innergården. Det stilrent och nyrenoverade (2021) köket ger dig mycket bra förvaring i över- och underskåp i grå nyans och framför fönstret möblerar du med matbord för 3-4 middagsgäster. Badrummet är utrustat med badkar. Genomgående är lägenheten målad i sobra nyanser och på golven ligger fina mörkbetsade furutiljor i original.

På Svarvargatan 12 flyttar du in i en stabil förening med låg avgift. Här bor du mitt på Kungsholmen med närhet till allt. Ett kvarter bort ligger Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av butiker, restauranger och shopping. I närheten ligger även flertalet gym som Puls &Träning, SATS samt Friskis och Svettis. Går man S:t Eriksgatan ned över bron så finns Birkastans och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger som sommartid blir en gågata med uteserveringar. Invid Fridhemsplan finner du mycket goda kommunikationer som dessutom är Stockholms näst största knutpunkt för kollektivtrafik med blå och grön T-banelinje samt bl.a. buss nr 1, 3, 4 och 77. Strax runt hörnet ligger badbryggor för ett morgondopp eller om du vill hyra paddelboard för att ta en tur längs med kanalen. Här finns även favoriter som den brasilianska Boteco Da Silvania och glassbutiken Fryst. Lummiga löpar- och promenadstråk tar dig längs med vattnet och ca. 1 mil runt Kungsholmen och ligger strax utanför dörren. Utanför går buss 59 som tar dig ner till City och vidare mot Södermalm. På 5 minuter når du restaurangtäta strandpromenaden längs med Hornsberg Strand där vattnet kantras av flertalet badbryggor.


Boarea
30 kvm
Avgift
1 780 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Svarvargatan såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Svarvargatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.