Svarvargatan 3

Svarvargatan 3

Slutpris

5 900 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Svarvargatan 3


Slutpris
5 900 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Charmig och stilfullt uppdaterad 3,5:a med lugnt toppläge på Kungsholmen!

ACCEPTERAT PRIS!

- Föreningen har mycket god ekonomi och är näst intill skuldfri, lån per kvadratmeter uppgår till endast 781 kr/kvm
- Nära till Fridhemsplan med ypperliga kommunikationer.
- Renoverad med stilfulla materialval.

Varmt välkommen till denna renoverade och smart planerade 3,5-rumslägenhet, där funktion och stil går hand i hand. Här finner du gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående hög kvalitet och är elegant uppdaterad med ett inbjudande bistrokök, vars Carrara-marmor och snygga grå skåpluckor och belysning från Buster & Punch skapar en tidlös atmosfär. Ett elegant inslag är den integrerade vinkylen och vitvarorna som sätter en extra touch på köket.
Vardagsrummet som hör ihop med köket erbjuder en social plats för umgänge, och den flexibla layouten gör det möjligt att använda området som en matsal eller vardagsrum med skön soffgrupp, eller som ett kombinerat vardagsrum och matrum.
En smakfullt platsbyggd bokhylla längs med väggen bidrar till den inbjudande känslan och ger både plats förvaring och plats för en TV om så önskas.
Den sammanhängande fiskbensparketten, golvsocklarna och taklister skapar en varm atmosfär och ger en touch av elegans till hela bostaden.
Intill köket hittar du ett mysigt andra sovrum. Från det här rummet öppnar sig en lugnande utsikt mot föreningens grönskande innergård.
I badrummet fortsätter den smakfulla stilen med Carrara-marmor och rektangulärt kakel, och de svarta detaljerna såsom kranar, spegel och lampor kontrasterar på ett elegant sätt. En regndusch, avskild med en glasvägg, skapar en avkopplande duschupplevelse. Förvaringsmöjligheter finns i form av kommod och badrumsskåp.
Sovrummet är en rogivande plats med en harmonisk grå färgpalett och det genomgående vackra vita golvsocklarna. En generös walk-in-closet intill erbjuder optimal klädförvaring med stil och funktion i fokus. Ett separat mindre rum som passar perfekt att ha som ett arbetsrum eller som ett mindre barnkammare och ger denna lägenhet möjligheten att anpassas efter era behov.

Välkommen till denna bostad som är en fröjd att trivas i. Den åtråvärda platsen kombinerar lugn med närhet till stadens puls. På en kort promenad når du grönskande parker, en skön badplats och ett utomhusgym längs med Kungsholms strand. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och med ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring.

Brf Isprinsessan 1 är en äkta förening som äger marken och har en mycket god ekonomi och är näst intill skuldfria. De större renoveringarna är även gjorda. Föreningen bildades år 2002 och består idag av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en bostadsrättslokal. Föreningen huserar i en fastighet byggd 1932 på Svarvargatan 3. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till möblerad innergård med grill, tvättstuga, samt cykelförvaring. För mer information besök föreningens hemsida; http://www.isprinsessan.se

Välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 466 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Svarvargatan såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Svarvargatan.

Boka värdering

Patrik Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.