Sveavägen 134, 2 tr

Sveavägen 134, 2 tr

Slutpris

5 000 000 kr


Vasastan— Stockholm

Sveavägen 134, 2 tr


Slutpris
5 000 000 kr

Vasastan— Stockholm

Charmig 2:a med balkong på central adress, skyddat gårdsläge och garage i huset.

Underbart och väldisponerat boende, totalrenoverat 2013 med generös takhöjd och andra vackert bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, djupa fönsternischer i sten samt serveringsskåp. Lägenheten ligger belägen 2 trappor upp i huset i hörnläge där samtliga fönster vetter mot föreningens fina och lugna innergårdar.
Lägenheten bjuder på ett vardagsrum med härlig rymd och två fönsterpartier samt utgång till balkong. Gott om plats för sällskapsdel och förvaring. Inre hall med plats för bokhyllor eller arbetshörna. Köket är stilrent renoverat med full maskinpark samt erbjuder mycket bra förvaring i vita över- och underskåp samt en generös arbetsyta. Bevarade charmiga serveringsskåp samt plats för stort matbord. Det mysiga sovrummet möbleraras med dubbelsäng och en inbyggd garderob med full takhöjd. Badrummet är stilsäkert renoverat med helkaklade väggar och klinker på golv. Utrustat med duschhörna, vägghängd wc, tvättmaskin samt infällda spotlights i taket.

På Sveavägen 134 flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och i en aktiv Brf med stabil ekonomi. Till lägenheten hör ett separat källarförråd.

Fastigheten har ett mycket attraktivt och lugnt läge i Stockholm city. Endast ett stenkast till ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker vid bl a Odenplan. Promenadavstånd till citykärnan. Lekparker finns vid Vasaparken, Vanadislunden och Observatorielunden. För motion, utomhuspool och avkoppling i grönska rekommenderas Vanadislunden samt Hagaparken som man når med ca 10 minuters promenad. I anslutning till Hagaparken finns Brunnsviken med badmöjligheter, kakajuthyrning mm.

Mycket goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg och SL-buss från Odenplan.
Från Sveavägen och Odengatan finns flera busslinjer. Tunnelbana Rådmansgatan finns med uppgång vid Sveavägen/Rådmansgatan.


Boarea
59.1 kvm
Avgift
3 109 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5
Såld
2020-12-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sveavägen såldes av oss 2020-12-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sveavägen.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.