Tantogatan 59, -1 tr Suterräng / Södermalm / Tanto / Stockholm

Smart planerad 2:a i välskötta Brf Tanto!

Slutpris
3 060 000 kr
Boarea
42.5 kvm
Avgift
1 756 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
-1 (Suterräng) (Hiss finns)
Såld
2020-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tantogatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tantogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Tanto är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytterst välplanerad och ljus 2:a med sjöglimt från alla fönster i bostaden. Yteffektivitet och god förvaring erbjuds i garderober och stor klädkammare. Lägenheten ligger i suterräng med förråd i samma våningsplan. Ett generöst vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel, matplats för 4-6 personer samt annan önskvärd trivselinredning. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket. Köket är yteffektivt med mycket god förvaring i över och-underskåp samt fullutrustat. Rofyllt sovrum i insynsskyddat läge med plats för stor säng och enklare möblering.

Här bor du i Brf Tanto som består av fem krökta 60-talshus (A-E) med 729 bostadslägenheter, 52 hyreslägenheter och cirka 1200 boende. Föreningen är äkta och äger marken. Husen ritades av Åke Ahlström och Kjell Åström. De uppfördes i regi av Svenska Sockerfabriks AB, som ägde och förvaltade dessa, fram till bostadsrättsföreningen bildades 1980. Området räknas som gott exempel på funktionell 60-tals arkitektur och finns omnämnt både i arbeten från KTH/arkitektur, Konsthistoriska böcker samt Focus m.fl. skrifter. Attraktivt och lugnt läge med badbryggor och promenadstråk utanför fastigheten. Mycket stabil förening med många faciliteter som föreningslokaler, gästlägenheter och båt, inklusive garage och p-platser. Föreningen har en god ekonomi med en belåningsgrad om endast 1058 kr/kvm för 2018.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.