Tantogatan 41

Tantogatan 41

Slutpris

3 550 000 kr


Södermalm/ Tanto— Stockholm

Tantogatan 41


Slutpris
3 550 000 kr

Södermalm/ Tanto— Stockholm

Charmig arkitektritad studiolägenhet i insynsskyddat läge!

- Gym
- Bastu
- Högt upp i huset
- Badrum från 2021
- Tre stora fönsterpartier i fil

Harmoni, karaktär och charm är bara några av de få ord som beskriver känslan av att komma hem. Med ostört läge beläget högt upp i huset har du underbart ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier. Här bor ni trivsamt i en modern lägenhet med stilfulla detaljer så som italienskt Artigo-golv och slipade betongväggar. Den luftiga planlösningen kombinerad med det naturliga samspelet i bostadens detaljer skapar en genomgående harmonisk atmosfär. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden och även i det tillhörande källarförrådet.

Inspirerad av Le Corbusiers arkitektur uppfördes 1962 fem krökta lamellhus med fantastiskt läge ner mot Årstaviken. Husen uppfördes på uppdrag av Svenska Sockerfabriks AB som ägde och förvaltade husen fram till föreningen bildades 1980. Idag är Brf Tanto en av Stockholms största föreningar med totalt 729 lägenheter bestående av 682 bostadsrätter, 47 hyresrätter samt 40 lokaler med hyresrätt. Med ett högt kulturhistorisk värde har området stora grönområden med grillplatser, lekparker och ett sjönära läge för bad och utflykter med föreningens egna roddbåt. I föreningen har medlemmar även möjlighet till bekvämligheter så som gym, bastu, snickarbod och gästlägenhet för att nämna några.

Vid Tantolunden och Årstaviken finns stadens puls runt hörnet, men även vatten och grönska. Här bor man lugnt och centralt i barnvänligt område på Södermalm med närhet till fina promenad- och motionsområden längs Årstaviken. Sommartid tar man med fördel morgondoppet vid badbryggan nedanför huset. Här finns även andra populära badplatser så som Tantobadet vid Tantolunden och Eriksdalsbadet. De elupplysta stigarna runt Årstaviken är populära gång- och löpstråk hela året och har tre nyanlagda utegym runt slingan.


Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 268 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 13 (Hiss finns)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Tantogatan såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tantogatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.