Thorildsvägen 4

Thorildsvägen 4

Slutpris

3 300 000 kr


Thorildsplan— Stockholm

Thorildsvägen 4


Slutpris
3 300 000 kr

Thorildsplan— Stockholm

Attraktiv lägenhet med eleganta fönsterpartier!

- Välskött förening som äger marken
- Attraktivt läge
- Stora fönsterpartier
- Gott om förvaringsutrymme

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet med fantastisk 30-tals charm. Här bor ni trivsamt i en lägenhet som renoverats med stor hänsyn till byggnadsstilen och originaldetaljerna. Lägenheten är centralt belägen med närhet till såväl citypuls som natur. Allrummet är socialt planerat med öppen planlösning, fantastisk takhöjd och eleganta fönsterpartier. Gott om utrymme för både soffgrupp och större säng. Den platsbyggda mediamöbeln sätter prägel på stilen och skapar utrymme för förvaring. Köket är stilrent renoverat och påkostat med snickarbyggda detaljer, integrerad belysning samt merparten av vitvaror från Siemens. Det maskinella utgörs av gasspis, kombiugn samt kyl och frys. Det charmiga och tidstypiska serveringsskåpet är varsamt bevarat och ger plats åt såväl köksutrustning och skafferi som städartiklar. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter med två klädkammare i bostaden och ett stort tillhörande vindsförråd.

I denna fastighet från 1926 finns bostadsrättsföreningen Brf Kalkonen. En stabil, välskött förening med låga avgifter och en belåningsgrad om 1738kr/kvm (årsredovisning 2021). Idag innehar föreningen 546 bostadsrättslägenheter, 4 lokaler med bostadsrätt och 44 hyresrätter. Finns cykelparkering inomhus och flera tvättstugor med full maskinell utrustning. Den gemensamma innegården är dessutom en av Stockholm största.

I området kring Thorildsplan finner du en lugn stadsmiljö med närhet både till Fridhemsplan för rörelse och shoppingstråk, livfulla Hornsbergs strand mer flertalet restauranger samt klipporna och vattnet vid Fredhäll och Kristineberg. På gångavstånd ligger Lindhagens galleria med Ica Maxi, Systembolag och ett par minuter bort hittar du även Friskis och Svettis. Thorildsplan har goda kommunikationer, den gröna T-banestationen, Thorildsplan är bara ett stenkast bort och Stadshagen med blå T-banelinje nås på kortare gångavstånd.


Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 051 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Thorildsvägen såldes av oss 2022-12-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Thorildsvägen.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.