Tideliusgatan 35, 4 tr / Södermalm / Stockholm

Välplanerad och modern trerummare i toppskick! Nyrenoverat badrum och stor inglasad balkong!

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
2 301 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tideliusgatan såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tideliusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en riktigt ljus och välplanerad trea med utmärkt läge på Södermalm! Hela bostaden har genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning, ekparkett, stora fönsterpartier i två väderstreck och stor inglasad balkong med vy hela vägen bort till Sofia kyrka. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med klinkers, modernt kök med integrerade vitvaror, två bra sovrum, vardagsrum, badrum som är nyrenoverat med bubbelbadkar och tvättmaskin samt en gäst-wc i hallen. Välplanerat, fräscht och yteffektivt - bara att flytta in!

Föreningen är helt skuldfri och har dolda tillgångar på ca 80.000 000 i hyresrätter.

Här bor ni centralt på Södermalm med promenadavstånd till både Årstavikens lummiga promenadstråk samt Götgatans och Mariatorgets puls och rika utbud på restauranger och butiker. Skuldfri förening som sänkt avgifterna vid flera tillfällen och här finns en barnvänlig innergård med lekplats och grillmöjligheter, garage med bilpool, festlokal och hobbyrum. Bättre kan man inte bo!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.