Tomtebogatan 12 A, 2 tr ö.g. / Stockholm/Birkastan / Stockholm

Sekelskiftestrea belägen i lugnt gårdshus i hjärtat av Birkastan!

Slutpris
6 590 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
2 822 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tomtebogatan såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tomtebogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stockholm/Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad sekelskiftestrea hjärtat av Birkastan! Fastigheten uppfördes 1904 därmed har bostaden ett antal vackra tidsenliga attribut bevarade så som generös takhöjd, stora fönster och takrosett. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med avhängning och förvaring i garderob. Vidare finns ett fräscht och modernt badrum med dusch och tvättmaskin. Kök med matplats, två ordentliga sovrum samt ett härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Här bor du på en populär adress i Birkastan, med närhet till allt vad man som Stockholmsbo kan önska sig. Restauranger, caféer och barer finns runt hörnet och kommunikationsutbudet är stort med både bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration