Torsgatan 42A

Torsgatan 42A

Slutpris

4 600 000 kr


Vasastan— Stockholm

Torsgatan 42A


Slutpris
4 600 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus och väldisponerad 2:a med fiskbensparkett!

Inbjudande och trivsam 2.a med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här ryms såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer.
Stilren köksdel med god förvaring bakom ljusa fronter och arbetsyta i vacker marmor som löper vidare upp längs med väggen. All maskinell utrustning man behöver finns tillgänglig. Strax intill ligger det rofyllda sovrummet som har plats för dubbelsäng och förvaring för såväl hängande som vikta kläder. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har härlig hotellkänsla.

Brf Liljan är en äkta bostadsrättsförening med en välunderhållen fastighet. Pampig entré på Torsgatan 42, när du kommer in genom porten öppnar sig en egen värld av stilfulla trapphus och 3 fina innergårdar. Här finns ett påtagligt lugn och känslan av livliga gator är långt borta. Innergårdarna inreds under sommarhalvåret med blommor, fina trädgårdsmöbler, och grill.

Föreningen förvärvade fastigheten 1926 och har en god ekonomi, 4 lokaler och de äger marken. Det finns en övernattningslägenhet att hyra för att hyra för 300 kr per natt, två tvättstugor, cykelrum och grovsoprum. I fastigheten finns ett garage med 34 platser för bil- och mc-platser samt plats för elbilar, kostnad ca 1 850 kr /mån. Till varje lägenhet hör ett källarförråd utan extra kostnad. I föreningen finns dock extra förråd att hyra.

Bostaden är perfekt belägen vid S:t Eriksplan. Ett stenkast bort finns välkända Rörstrandsgatan som längs hela stråket bjuder på riktigt bra shopping, matbutiker, restauranger och mycket populära caféer. Bästa tänkbara kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan som båda nås på några minuters avstånd där det finns goda bussförbindelser, SL-bussar och Arlandabussar samt pendeltåg från Odenplans station.

Missa inte denna Vasastanspärla, välkomna på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 108 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.