Tunnelgatan 1 / Vasastan/Östermalm / Stockholm

Välplanerad och elegant renoverad trea om 66 kvm med tre kakelugnar och generös takhöjd om 3 m!

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 051 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tunnelgatan såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tunnelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan/Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade och elegant renoverade trea om 66 kvm med tre kakelugnar och generös takhöjd om 3 m! Här har ni en riktig sekelskiftesdröm som pryds av flertalet originaldetaljer såsom vackra trägolv, stuckatur, speglade dörrar, djupa valv, takrosetter och höga fönster med djupa nischer. Bostaden har ett genomgående ljusinsläpp från två väderstreck och från köket och lägenhetens Master Bedroom har ni en fantastisk utsikt över föreningens mysiga innergård. Planlösningen är mycket välplanerad med två väl tilltagna sovrum varav ena med fördel kan användas som matsal för den som önskar. Kök och badrum är i toppskick och har alla bekvämligheter ni kan önska er inklusive en tvättmaskin i badrummet. Vardagsrummet är väl tilltaget och inrymmer både soffgrupp, mediamöbel och köksbord om önskas. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd om ca 5-6 kvm.

Lågt skuldsatt förening i stilfull sekelskiftesfastighet anno 1896. Toppläge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Nära Stureplans puls och Vasastans utbud av service och restauranger. T-bana Hötorget precis runt hörnet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.