Upplandsgatan 28, 6tr

Upplandsgatan 28, 6tr

Slutpris

8 700 000 kr


Vasastan— Stockholm

Upplandsgatan 28, 6tr


Slutpris
8 700 000 kr

Vasastan— Stockholm

Genomgående 4a med utsikt och eventuell balkong!

Ljus, genomgående fyra i toppskick, högst upp med fri utsikt över Vasastans takåsar, himmel och trädkronor. Här bor ni bekvämt i en stilrent renoverad bostad med stora sociala ytor. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt säkerhetsdörr. Köket är snyggt renoverat (2018) och har öppen planlösning till vardagsrummet där ni även finner den franska balkongen. Det är här som den tänka balkongen eventuellt kommer att vara. Föreningen har fattat beslut om balkongbygge och ansökan om bygglov är inlämnat till Stadsbyggnadskontoret. Se gärna bifogat dokument "Bygglovsansökan balkong". Vardagsrummet är rymligt med matsalsdel samt gott om utrymme för en soffgrupp, mediamöbel och andra trivselmöblemang. Bostadens tre sovrum är välplanerade, två av dem är mot den lugna innergården. Badrummet har utrymme för badkar. Det finns även en gäst-wc med tvättmaskin och torktumlare för att förenkla vardagen. Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

Brf Stjärnfallet 21 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 78st bostadsrätter och 7sy hyresrätter som anses vara en dold tillgång till föreningen och ger stora kapitaltillskott vid försäljning. Det finns även 1st lokal som hyrs ut till Hemköp, vilket är en mycket trygg hyresgäst och ger stora hyresintäkter. Hiss finns i fastigheten och går hela vägen ner till både källare samt garage. Garaget innehar 39st garageplatser samt 4st MC-platser. Kön för parkering är relativt kort, endast 6 bilar.

Följande budskap förmedlades till medlemmarna på årsstämman i maj:
Föreningen har i dagsläget ett antal miljoner i kassan från försäljning av hyresrätter samt att pågående renoveringar samtidigt ökar fastighetens värde. Det negativa resultatet i årsredovisningen kommer från de renoveringar som skett i närtid, närmast gården och härnäst garaget. Under hösten kommer ett av föreningens lån med den högre räntan att läggas om till lägre ränta vilket minskar de löpande utgifterna. Om några år ser föreningen att kassaflödet kommer vara starkt positivt och ambitionen är då att ex amortera på lånen eller se över avgifterna.

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. I direkt närhet finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Närhet till mycket goda kommunikationer (T-banenätets alla linjer, stadsbussar, Arlandabussar och Arlanda express). Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 458 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.