Upplandsgatan 68, 1/2 tr

Upplandsgatan 68, 1/2 tr

Slutpris

10 425 000 kr


Vasastan— Stockholm

Upplandsgatan 68, 1/2 tr


Slutpris
10 425 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus och välplanerad sekelskiftes-4:a med tre kakelugnar och absolut toppläge i Vasastan!

Ljus och välplanerad sekelskiftes-4:a i mycket bra skick. Stilrent renoverat kök samt helkaklat badrum med smakfulla materialval och dessutom separat gäst-wc. Tre magnifika kakelugnar skapar charm och känsla, två fullt fungerande. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,20 m), fina takrosetter, elegant stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i olika väderstreck och bra ljusinsläpp. Ytterst välplanerad med optimal planlösning och tre bra sovrum, två med loft för ytterligare sovplatser. Uteplats utanför lägenheten mot idyllisk innergård. Tidigare bygglov för utgång till uteplatsen finns från sovrum 3 till den idylliska innergården. Från föreningens fina innergård finns utgång till populära Enkehusparken. Låg avgift inklusive kabel-tv och bredband i äkta och stabil förening som äger marken och har låg belåning. För extern förvaring finns två förråd, både källarförråd (ca 3 kvm) samt vindsförråd (ca 5 kvm). Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1905 med vackert trapphus.

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Närhet till mycket goda kommunikationer (T-banenätets alla linjer, stadsbussar, Arlandabussar och Arlanda express). Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!


Boarea
105 kvm
Avgift
4 423 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Upplandsgatan såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Upplandsgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.