Vänskapsvägen 45, 3 tr / Stora Essingen / Stockholm

Ljus tvåa i fritt läge, två väderstreck, balkong och öppen spis!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 491 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3
Såld
2020-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänskapsvägen såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vänskapsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en mycket fint och välplanerad tvåa med öppen spis och balkong i toppskick, och med badplats runt hörnet!

Här bor ni högst upp i huset på 50 rymliga kvadratmeter med balkong och öppen spis. Lägenheten bjuder på hög takhöjd, fräscha ytskikt och ett fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Vackra robusta trägolv i ek, helkaklat badrum och all tänkbara bekvämligheter som tvätt- och diskmaskin. Lägenheten är totalrenoverad för några år sedan. Stilrent kök med bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp samt en trevlig matsalsdel.

Bästa läget på på ön på lugn återvändsgata utan genomfartstrafik och med närhet till 1:ans buss till stan. Goda bussförbindelser nära torget och närhet till badplats, småbåtshamn och trevliga promenadstråk.

Välskött och solid förening som äger marken och som under senare åren har utfört stora renoveringar och underhåll som resulterat i en mycket god ekonomi och en fastighet i gott skick. Bra hyresintäkter och med tillgång till stor uteplats med grillmöjligheter och vacker sjöutsikt med badplatsen alldeles runt hörnet.

Vi värnar om varandra och ser till så att vi håller avstånd under visningen.

Varmt välkomna på visning!
Anmäl gärna ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.