Västgötagränd 7, 5 tr / Södermalm / Stockholm

Välplanerad 3:a med balkong i söderläge i populär förening!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
83,5 kvm
Avgift
5 113 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-11-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västgötagränd såldes av oss 2017-11-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Västgötagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk fin och välplanerad 3:a om 83,5 kvm med balkong i söderläge i populär förening. Lägenheten disponeras genom en välkomnande hall med gott om utrymme och plats för avhängning och förvaring. Genom hallen tar ni er till lägenhetens alla rum härligt ljusinsläpp från flera väderstreck! I vardagsrummet har ni stort panoramafönster som ger generöst ljusinsläpp samt en fantastisk fin utsikt över fatbursparken. Köket är rymligt med gott om utrymme för matlagning och härliga middagar i goda vänners sällskap. Lägenheten har två ordentliga sovrum som båda inrymmer dubbelsäng samt övriga trivselmöbler, i dagsläget används ena sovrummet som kontor. Mycket generös förvaring med två stora walk-in-closets. Till lägenheten hör även en stor balkong med skön sol hela dagen!

Till lägenheten hör även ett källarförråd om ca 4,4 kvm. Bostaden är belägen i ett lugnt område intill Södra Station och med bara ett par minuters promenad till Medborgarplatsens stadspuls med restauranger, caféer och flertalet butiker. Kommunikationerna är goda - endast ett par minuter promenad till pendeltåget, ett antal busslinjer samt närhet till Medborgarplatsens tunnelbana!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration