Vegagatan 18, 6 tr / Vasastan / Stockholm

Centralet belägen 3:a högst upp i huset med balkong!

Slutpris
7 925 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 365 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora 3:a om 86 kvm högst upp i huset med balkong! Här bor du centralt med närhet till shopping, restauranger och nöjen. Lägenheten har bra med ljusinsläpp via flera fönster och en takhöjd på 2,77. Det finns många bevarade originaldetaljer så som en öppen spis i kolmårdsmarmor, fiskbensparkett i vardagsrummet samt glasade dubbeldörrar från hallen in till vardagsrummet.
Här har du en chans att skapa ditt drömboende!

Här bor ni centralt med närhet till både restauranger, caféer, shopping och nöjen. Populära caféer som Pom och Flora och Café Sirap samt Balzac ligger i samma kvarter. Kommunikationerna är svårslagna med flertalet busslinjer, tunnelbana och pendeltåg vid Odenplan. Röd linje når ni från Tekniska högskolan utanför dörren. Rogivande och natursköna grönområden finns i närheten, bl. a. Brunnsviken, Vanadislunden och Hagaparken.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.