Vingårdsgatan 5

Vingårdsgatan 5

Slutpris

5 960 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Vingårdsgatan 5


Slutpris
5 960 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

OBS! Föreningen sänker avgiften med 5% från årsskiftet!
Trea med optimal planlösning, balkong med härlig eftermiddagssol och sjöutsikt belägen på en av Liljeholmskajens mest populära adresser! Detta är ett trivsamt boende i en ljus och genomgående lägenhet med härligt ljusinflöde via stora fönsterpartier som gör hela lägenheten levande. Kök med matplats för 6-8 personer invid fönster och en delvis öppen yta in mot vardagsrummet. Vardagsrummet i sin tur har utgång till den rymliga balkongen med sjöutsikt över Mälaren och bort mot Tantolunden på andra sidan vattnet. Helkaklat, rymligt badrum med tvättavdelning. Atmosfären i lägenheten gör du lätt hemtrevlig med sitt genomgående parkettgolv och ljusa väggar som gör det enkelt att kunna sätta en personlig touch på bostaden. Lägenheten har bra förvaring i flertalet garderober samt klädkammare. Här ges du möjlighet till ett sjönära boende med gångavstånd till det mesta så som restauranger, caféer, shopping och bra kommunikationsmöjligheter! På kort avstånd finns också den populära badbryggan som är perfekt både för den som vill kunna ta sig ett uppfriskande dopp i Mälaren och för soldyrkaren.


Boarea
73 kvm
Avgift
4 374 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-11-17

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Vingårdsgatan såldes av oss 2021-11-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vingårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.