Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen - Fredhäll / Vitalisvägen 6

Stilren, ljus och välplanerad 2:a

Varmt välkomna till en genomtänkt och stilren tvåa om ca 45,5 m². Bostaden erbjuder en praktisk hall med förvaring via platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar, vidare in finns en klädkammare. Lägenheten har ett smakfullt kök med full maskinell utrustning och goda arbetsytor, i direkt anslutning finns också en matplats för 4-6 personer. Stort luftigt vardagsrum med ett härligt fönsterparti. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med möjlighet för både dubbelsäng och förvaring via stor skjutdörrsgarderob. Här finns också ett fräscht badrum med vackert kakel i lugna toner, dusch och tvättmaskin.

Bostaden är belägen intill ljuvliga Fredhällsparken och det är endast några minuters promenad till de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populär. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

Välkommen till ett hem att trivas i.

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen - Fredhäll
Vitalisvägen 6
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 45,5 kvm
Avgift: 2 359 kr/mån
Driftkostnad: 244 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1,5 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Vitalisvägen