Wollmar Yxkullsgatan 38, 2 tr / Södermalm / Mariatorget / Stockholm

2,5:a med balkong i västerläge!

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
2 767 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wollmar Yxkullsgatan såldes av oss 2017-02-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wollmar Yxkullsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Mariatorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en trivsam 2,5:a mitt på Södermalm! Den fina fastigheten uppfördes under 1920-talet och lägenheten har därmed ett antal tidstypiska detaljer bevarade så som höga golvsocklar, djupa fönster samt vacker fiskbensparkett. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré och inre hall som navigerar er vidare till lägenhetens andra rum. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matplats för flera. I sovrummet ryms både dubbelsäng, sängbord och förvaring finns i två inbyggda garderober. Härifrån når ni också lägenhetens fina balkong med västerläge belägen mot den trevliga innergården. I köket finns goda förvarings- och arbetsytor och badrummet är helkaklat med dusch, handfat och WC. Här bor ni centralt på Södermalm med närhet till stort utbud av service och nöjen. Kommunikationerna är mycket goda med både bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration