Stockholmsvägen 73b

Stockholmsvägen 73b

Slutpris

4 495 000 kr


Stocksund— Danderyd

Stockholmsvägen 73b


Slutpris
4 495 000 kr

Stocksund— Danderyd

Gavelläge + Stor balkong + Tilltagna sällskapsutrymmen + Modernt kök + Stambytt

Välkommen till denna stora gaveltrea om ca 85 m² med en stor balkong i ett centralt läge i Stocksund. Bostaden är belägen på en stort tomt och det är långt till något intilliggande hus vilket gör att insynen är nästan obefintlig. Här möts ni av ett enastående ljusflöde via stora fönster i tre väderstreck och en genomgående smakfull interiör.

Bostaden erbjuder en generös boyta med en disposition fördelade på stora sällskapsytor, ett ordentligt master sovrum med plats för en stor dubbelsäng och ännu ett stort sovrum med egen klädvårdsavdelning samt privat WC. Detta utrymme hade tidigare en separat ingång som idag är igensatt. Önskar ni åter ta den i bruk finns ypperliga möjligheter att skapa en uthyrningsdel och på så sätt bo i princip kostnadsfritt.

Stilrent och modernt kök med vita skåpluckor och beslag i rostfritt. Här finns stora arbetsytor och gott om förvaring och för den matlagningsintresserade erbjuds en full maskinell utrustning med ugn och micro placerade i arbetshöjd samt en side-by-side med ismaskin. I köket finns även möjlighet att möblera med en större matgrupp för 6-8 personer.

Helkaklat stambytt badrum utrustat med badkar. Gott om förvaring via flertalet garderober samt ett stort källarförråd.

Varmt välkomna på visning.


Boarea
85 kvm
Avgift
4 968 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2022-01-14. Se alla våra försäljningar i Stocksund samt även på Stockholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.