Sundbyberg

Boarea
43.5 kvm
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Referensnummer
417 878
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Sundbyberg

Här i Sundbyberg finns allt man kan tänka sig för att bo bekvämt med bra kommunikationsmöjligheter samtidigt som man har naturen runt hörnet. I Sundbybergs centrum finns ett stort utbud av shopping, caféer och restauranger, och tar man sig precis utanför centrumkärnan möts du av flera parker, sjöar och grönområden.

Kommunikationer

Från Sundbybergs centrum är det mycket lätt att ta sig kommunalt vart man än önskar sig. Här går både tvärbanan mellan Sickla och Solna och bussar mot bland annat Bromma flygplast, Stockholm City samt Danderyd. Även pendeltåg mot Bålsta och Nynäshamn går härifrån, och endast en station bort ligger Odenplan med övriga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala samt tunnelbanans röda, gröna och blåa linje. Färdas du mycket med cykel är det mycket bekvämt inom Sundbyberg då cykelbanenätet är väl utbrett inom kommunen

Fritid och närservice

Precis utanför Sundbybergs centrum finns flertalet trevliga parker och grön- och naturområden som bland annat Lötsjön, Tornparken och Marabouparken med utställningar och konsthall. Varför inte ta en härlig promenad vid Löstjön för att sedan ta sig in till centrum och avsluta med en fika i solen? I Sundbyberg finns även flertalet dansskolor, fotbollsklubbar, samt en ishall för de mer sportintresserade. I grannområdet finns Solna med Friends Arena där många fotbollsmatcher och konserter hålls samt Mall of Scandinavia med ett brett utbud av butiker och restauranger.

Mäklarhusets lokala mäklare i Solna & Sundbyberg

Vill du ha kontakt med vår lokala mäklare i Solna & Sundbyberg så finns vi på Gustav III:s Boulevard 133A i Solna. Önskar ni ringa eller maila? Tel. 08-637 00 70 Mail. solna@maklarhuset.se Välkomna!

Fördelar

#Caféer
#Simhall
#Motionsspår
#Restauranger
#Tunnelbana
#Restaurangtätt
#Gym
#Ishall
#Butiksgata/köpcentrum
#Bussar
#Parker/Grönområden

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier