Tulegatan 75, 3 tr

Tulegatan 75, 3 tr


Sundbyberg

Tulegatan 75, 3 tr



Sundbyberg

2 rum, högst upp med balkong i sydost!

Högst upp med balkong i fint läge, sydost! Mycket trevlig 2:a som målades om 2018/2019. Vackert ljusinsläpp från samtliga rum. Köket har vita luckor och god förvaring i skåp, ny kyl och frys. Sovrummet kan även användas som matsal då det ligger mellan kök och vardagsrum. Det rymliga vardagsrummet ger plats till både soffgrupp och matsalsmöbler, här finns utgången till balkongen. Helkaklat badrum med dusch. God förvaring i rymlig garderob i hallen. Till lägenheten finns 2 st extra förråd. Gemensamt cykelförråd, tvättstuga samt en gemensamhetslokal med bl.a biljardbord och darttavla. Mycket trevligt område med vacker natur och Lötsjöns fina promenadstråk runt knuten. Tunnelbanan (Duvbo) och ICA ligger ca 150 meter bort. Området erbjuder flertalet restauranger, butiker, gym samt även sim-/ishall. Goda bussförbindelser till bl.a Stockholm för att inte glömma, pendeltåg och tvärbanan i Sundbybergs centrum. Ett mycket uppskattat område med stadskänsla och naturen runt knuten!

Föreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2019) är ca. 2 017 kr/kvm


Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 612 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-05

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Tulegatan såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Tulegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.