Vintergatan 6

Vintergatan 6

Slutpris

2 520 000 kr


Sundbyberg

Vintergatan 6


Slutpris
2 520 000 kr

Sundbyberg

Guldchans: renoveringsdröm högst upp i huset, med balkong, fri utsikt och supercentralt läge

Har du också längtat efter att få köpa en bostad som du kan göra om till ditt eget? Nu har du en sällsynt bra möjlighet till detta! På populära Vintergatan hittar du nr 6 där denna bostad finns, på en lugn gata samtidigt som du har otroligt nära till kommunikationer i både Sundbyberg men även i Solna.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en ljus och välkomnande känsla från både kök och vardagsrum. Häng av jackan in till vänster och ställ in väska eller skor i den platsbyggda garderoben med dubbeldörrar i original. Vardagsrummet öppnar upp sig med två stora fönster och balkong. Här finns plats för både säng och soffa, eller soffhörna och matplats, det är inga bekymmer att bjuda hem både vänner och familj. Rummets storlek gör det enkelt att möblera samtidigt som den snedställda väggen skapar charm. De vackra fönsterbrädorna från byggnadsåret återfinns i samtliga fönsternischer. Rummets förlängs av den stora balkongen som ger plats för både bord och stolar - en fantastisk plats för avkoppling på sommaren, men även perfekt för att tex kyla drycker och vädra kläder på vintern. Det ljusa köket nås via vardagsrummet och erbjuder både bra arbetsytor men även plats för matbord och stolar. Skulle du vara sugen på att göra om matplatsen till ett sovrum är det även plats för att ställa in en säng i detta rum. Det stambytta badrummet hittas i anslutning till hallen och har god plats för både dusch, toalett och kommod. Förråd hittas på vinden med direkt närhet till bostaden.

Här finns goda förutsättningar för att skapa ditt drömboende! Anmäl dig till mäklaren vid intresse. Välkommen!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 835 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-03-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vintergatan såldes av oss 2021-03-10. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Vintergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.