Jonas Mattsson, ansvarig mäklare i Sundbyberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Jonas Mattsson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Duvbo—

Sundbyberg
Duvbo— Sundbyberg


Förberedd försäljning

Duvbo— Sundbyberg

Luftig fyra i Duvbos villaidyll med låg avgift


Referensnummer
589 224
Boarea
102 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Jonas för mer information kring .

Jonas Mattsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Duvbo  i sundbyberg

Duvbo

Här i Duvbo bor du mitt i villaidyllen oavsett om du väljer att bo i bostadsrätt eller villa tack vare husens storlek och design. Här har du dessutom närhet till naturen med flertalet sjöar och skogsområden samtidigt som det är lätt att ta sig till övriga Storstockholm tack vare kommunikationsmöjlighterna.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Tunnelbana Utegym Nära flygplats Tryggt Bussar Motionsspår Gym Sport och friluftsliv Parker/Grönområden Cykelbanor Hundvänligt

02
Kommunikationer

Härifrån går både bussar och tunnelbanans blå linje. Ca 15 minuters promenad till Sundbybergs centrum går här fler busslinjer, tvärbanan mellan Sickla och Solna samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn. Tar du pendeltåget en station till Odenplan går här övriga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala.

Flyga gör du även enkelt då Bromma flygplats endast ligger ca 5 minuter bort.


03
Natur och fritid

I Duvbo bor du med naturen som granne. Här finns flertalet ängar och parker som till exempel populära Lötsjön med trevliga promenadstråk och parkområden för alla åldrar.

I området finns förutom motionsspår längs med Lötsjön och Råstasjön även simhall, tennisbanor, gym (både inomhus och utomhus), fotbollsplaner och mycket annat, så möjligheten till en aktiv vardag är mycket god.


04
Barnomsorg och skolor

Exempel på förskolor och grundskolor i Duvbo är Förskolan Ekbacken och grundskolan Duvboskolan (F-6), men självfallet finns det fler i närområdet. För mer information om dessa, vänligen besök Sundbybergs stad på https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html


05
Affärer och restauranger

I och med närheten till Sundbybergs centrum finns här ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Här finns till exempel flertalet hotell, barer och restauranger som bland annat erbjuder italienskt, asiatiskt och svensk husmanskost. Vill du istället storhandla ligger ICA Maxi, City Gross och Stora Coop endast några minuter bort med bil.

Om du mot förmodan inte hittar det du söker ligger Stockholm City endast två pendeltågsstationer bort från Sundbybergs centrum.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Jonas!

Jonas Mattsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.