Oxenstiernas allé 19 / URsvik / Sundbyberg

Gaveltrea med balkong högst upp i huset

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 775 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxenstiernas Allé såldes av oss 2016-11-01. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Oxenstiernas Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av URsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På uppdrag av Ikano bostads har vi fått möjligheten att sälja deras visningslägenhet i populära Ursvik!

Bostaden är en gaveltrea om ca 64 m² belägen högst upp i huset med en stor balkong i fritt västerläge, viket borgar för att solens allra sista stråla värme er på sommarkvällarna. Här möts ni av ett enastående ljusflöde via fönster i tre väderstreck och en genomgående smakfull interiör. Bostaden erbjuder en yteffektiv disposition fördelade på stora sällskapsytor i social öppen planlösning och en avskild sovdel.

Väl tilltaget vardagsrum med matplats för det stora sällskapet. Modernt kök med stilrena materialval och full maskinell utrustning. Två trevliga sovrum som ledigt möbleras med säng, nattduksbord och arbetsstation.

Här finns också möjlighet att få flytta in snabbt om ni så önskar.

Varmt välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration