Skogsbacken 20, 2 tr

Skogsbacken 20, 2 tr

Slutpris

2 900 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Skogsbacken 20, 2 tr


Slutpris
2 900 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Kanonlägenhet med grönskande omgivning, social planlösning och låg avgift i hus byggt 2011!

Har du någonsin gått genom Filmstadens smidade portar? Om inte, så är det dags! När du kommer in finner du charmiga hus, tät grönska och en rik kulturshistoria. Förr i tiden huserade dessa byggnader filminspelningar med Ingemar Bergman och Greta Garbo, nu för tiden är det en av Stockholms gömda pärlor.
Från portvaktsstugan doftar det underbart av nygräddade våfflor och under det ståtliga kastanjeträdet ligger Regissörsvillans uteservering som för tankarna till ljumma sommarkvällar. Filmstaden är en oas och kulturskatt endast 10 minuter från Stockholms innerstad, välkommen!

Skogsbacken 20 ligger precis på gränsen mellan Filmstaden och Sundbyberg. Detta ger dig en otrolig närhet till så mycket som båda dessa områden har att erbjuda. Sundbybergs mest grönskande stadsdel öppnar upp sig på ena sidan huset, precis som tunnelbana (Näckrosen) och ICA finns utanför porten på andra sidan huset. Naturområdet med Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön finns på promenadavstånd och ger dig frisk luft i bästa miljö. Lika nära till fots är det till centrala Sundbyberg och gamla Råsunda där ett stort utbud av kommunikationer, butiker, caféer och restauranger finns. Bättre läge än såhär är svårt att hitta!

Kliv in i den ljusa hallen, häng av jackan, ställ in väskan i bostadens walk-in-closet/förråd och ta dig vidare till en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. En fransk balkong med dubbeldörrar som löper från golv till tak skapar en hemtrevlig atmosfär och öppen känsla. Den sociala planlösning ger dig en bostad där det är lätt att vara många, umgås med vänner eller själv känna lugn och ro efter en lång dag på jobbet. Materialvalen är genomgående stilrena och ger plats för flera olika möblemang. I köket finns gott om förvaring och allt du önskar i funktion, inklusive diskmaskin. Köksbänken i trä skapar en varm känsla i bostaden. Vidare öppnar lägenheten upp sig via smarta skjutdörrar, till ett sovrum med plats för 160 säng kombinerat med sängbord vid sidorna. Det lugna läget ger dig en rofylld plats att sova på. Här kan även inredas med fler garderober om så önskas. Sist men absolut inte minst har vi bostadens badrum som ligger i anslutning till hallen. Rummet är helkaklat och känns lyxigt med både tvättmaskin och torktumlare i full storlek. Vita luckor kombineras med kromade detaljer för ett stilrent intryck.

I brf Stjärnstaden bor ni i en stabil förening som erbjuder de boende mycket låga avgifter och bekvämligheter såsom tillgång till garageplatser.

Sammanfattningsvis: en bostad som har allt du behöver med precis det läget du vill ha intill natur och kommunikationer! Välkommen och upplev känslan på Skogsbacken 20, välkommen hem!


Boarea
37 kvm
Avgift
1 820 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 10 (Hiss finns)
Såld
2021-07-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Skogsbacken såldes av oss 2021-07-02. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Skogsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.