Skrivargatan 31 vån 3

Skrivargatan 31 vån 3

Slutpris

3 090 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Skrivargatan 31 vån 3


Slutpris
3 090 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

Magisk 3rok om 65 kvm med balkong till salu!

- Välplanerad 3rok
- Stora sociala ytor
- Bra förvaring
- Härligt ljusinsläpp
- Balkong
- Solid förening
- Lekplatser och grönska
- Expansivt område

På Skrivargatan 31 finner man denna fräscha, moderna och välplanerade trea! De stora fönsterpartierna från vardera ände tillsammans med den öppna planlösningen gör att lägenheten känns både luftig, social och ljus.

Två sovrum varav ett utav dem ett perfekt masterbedroom samt ett barnrum. Från vardagsrummet når du ut till lägenhetens balkong med utsikt över innergården, där barnen kan leka fritt.
Ljust kök med över och under skåp med all maskinell utrustning som önskas för ett komplett kök såsom kyl,frys samt diskmaskin och spishäll.

Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker.



Gällande kommunikationer trafikerar buss 504, 591, 540 och 199 i närområdet och tar dig till bland annat Rissnes och Hallonbergens tunnelbanestation, Sundbyberg samt Solna Centrum. Ursvik som område går mot en mycket ljus framtid och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom en snar framtid. Förutom närhet till grönområden och dess prisade, familjevänliga planering, så väntas tvärbanan att gå här inom kort och det kommer underlätta kommunikationen ännu mer. Tvärbanan kommer att åka mellan Bromma blocks till Helenelund via Ursvik. Detta är perfekt för pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm).

När det kommer till grönska och rekreation återfinns bland annat Ursviks populära motionsanläggning i närområdet och med en kort promenad når du fina och fridfulla Lötsjön samt Råstasjön. Här finns det mesta för den som önskar njuta av det bästa i Sundbyberg.

Välkomna på visning till denna fantastiska lägenhet!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 579 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-03-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.