Tulegatan 6C - 65 Scandinavian design

Tulegatan 6C - 65 Scandinavian design

Slutpris

2 870 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg— Nyproduktion

Tulegatan 6C - 65 Scandinavian design


Slutpris
2 870 000 kr

Tillhör projekt Vind18
Centrala Sundbyberg— Sundbyberg— Nyproduktion

Vind18 - Tuletorget Sundbyberg - Lägenhet 65 - Scandinavian design

Denna bostad inreds i designlinjen Scandinavia och kommer utgöra en av projektets mest spektakulära lägenheter. Bostaden har en bruksarea (golvyta) om ca 37,5 m² och en boarea om ca 33,5 m². Vardagsrummet är försett med ett fantastiktskt fönsterparti med utsikt mot innergården, vid köket finns både takkupa och takfönster. Badrummet har takfönster och sovrummet har en takkupa.

Tillträde på denna bostad är 15:e april 2017

I designlinjen Scandinavian vill arkitekten skapa en miljö inspirerad av nordisk design. Stilen är baserad på ljusa träslag och sobra färger, det generella intrycket är vilsamt och tidlöst utan onödiga attiraljer. Här passar designklassikerna in bättre än någon annanstans.

Köket är försett med mattvita släta snickerier med öppningsfunktioner via touch, Tapwellblandare i krom och bänkskiva i vit komposit. Samtliga vitvaror är från SMEG och i ryggåstaket med synliga takbjälkar sprids ett härligt ljus via de dimbara LED-spotlightsen. I hela bostaden ligger en vacker vitoljad enstavsparkett. Förstklassigt badrum med kakel och klinker i neutrala färger, samtliga förberedda för tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheterna i designlinjen Scandianvian kan sammanfattas med:
- INREDNING OCH MATERIAL MED EN SKANDINAVISK KÄNSLA
- LJUSA TRÄSLAG
- HÖG STANDARD
- ENKELT OCH STILRENT
- UNG DESIGN AV HÖG KVALITET

VISNING
Söndag den 13:e november kommer vi att hålla en visning av projektet på vårt kontor i Solna, Gustav III:s boulevard 133, mellan kl: 15.00-17.00. Här kommer ni ha möjlighet att få svar på era frågor och kunna känna och klämma på de olika materialen i så såväl Classic som Scandinavian design

KÖPA EN LÄGENHET
Måndagen den 14:e november kl 12:00 kommer ni som anmält er att få en länk skickad till er. Det är den digitala bokningskön. Klicka på länken och välja max 3 st. längenheter som ni kan tänka er att köpa. Bokningsprincipen är ”först till kvarn” och lägenheterna säljs till fasta priser. Om du blir den som ges möjlighet att köpa en bostad kommer du att kontaktas via telefon för att boka en tid att skriva ett kontrakt. Det är viktigt att du är förberedd och har finansieringen ordnad. Om du önskar hjälp med finansieringen är du välkommen att kontakta oss.


Boarea/biarea
33,5/4 kvm
Avgift
1 856 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tulegatan 6C - 65 Scandinavian design såldes av oss 2016-11-17. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg

Boka värdering

Sebastian Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.