Sök Meny
Såld

Sundbyberg / Tulegatan 72

Gavelläge - Balkong och fransk balkong - Öppen planlösning - Välskött BRF

Med ett högt gavelläge finner ni denna utmärkt planerade 2:a om ca 40 m² med både fransk balkong och en vanlig balkong. Här möts ni av väl avvägda rum med genomgående fräscha ytskikt, härligt ljusinsläpp och möblerbara ytor. Direkt utanför porten erbjuds vacker natur, service och goda kommunikationer som tar er in till city på endast 15 minuter.

Trevlig hall med tillgång till stor klädkammare. Ljust vardagsrum som via stora pardörrar tar er ut till balkongen. Delvis öppen planlösning mot kök, med avgränsande platsbyggd bardisk. Smakfullt kök med full maskinell utrustning. Helkaklat badrum med badkar och golvvärme. Väldisponerat sovrum samt en härlig matplats för 4-6 personer invid den franska balkongen och välförsedd förvaring via garderobsvägg.

Välkomna till denna perfekt planerade hörnlägenhet med både balkong och fransk balkong.

Sponsrade länkar
Sundbyberg
Tulegatan 72
Slutpris: 2 650 000 kr
Boarea: 40 kvm
Avgift: 2 472 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-10-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Tulegatan