Ursviksvägen 8

Ursviksvägen 8

Slutpris

2 580 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Ursviksvägen 8


Slutpris
2 580 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Kanonlägenhet i centrala Sundbyberg med stor balkong, renoverat kök och stambytt badrum

Varmt välkommen till Ursviksvägen 8 som är en central adress i mysiga Sundbyberg. Detta ger dig en otrolig närhet till allt detta område har att erbjuda. Sundbybergs mest grönskande stadsdel öppnar upp sig på ena sidan huset, precis som tunnelbana (både Centrala Sundbyberg och Duvbo) och butiker finns åt andra hållet. Naturområdet med Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön finns på promenadavstånd och ger dig frisk luft i bästa miljö. Bättre läge än såhär är svårt att hitta!

Kliv in i den ljusa hallen, häng av jackan, ställ in väskan i bostadens stora garderober och ta dig vidare till det härliga vardagsrummet . Via rummet når du den fantastiska balkongen i soligt läge som har plats för lata dagar och mysigt häng. För den med gröna fingrar frodas gärna tomater eller andra blommor här. Den sociala planlösning ger dig en bostad där det är lätt att vara många, umgås med vänner eller själv känna lugn och ro efter en lång dag på jobbet. Materialvalen är genomgående stilrena och ger plats för flera olika möblemang. I köket finns gott om förvaring och allt du önskar i funktion. Köksbänken i trä skapar en varm känsla i bostaden och ger dig gott om arbetsyta. Sist men absolut inte minst har vi bostadens badrum som ligger i anslutning till hallen, där vitt porslin kombineras med kromade detaljer för ett stilrent intryck.

Sammanfattningsvis: en bostad som har allt du behöver med precis det läget du vill ha intill natur och kommunikationer! Välkommen och upplev känslan på Ursviksvägen 8, välkommen hem!


Boarea
36 kvm
Avgift
1 923 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-12-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ursviksvägen såldes av oss 2021-12-09. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Ursviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.