Vegagatan 27

Vegagatan 27


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Vegagatan 27Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

- Möjlig 4:a!
- Låg avgift
- Stambytt fastighet
- Renoverat kök & stambytt badrum
- Källarförråd
- Hiss ned till garage och tvättstuga
- Garageplats 550 kr/mån
- Låg belånad BRF med 10 hyresrätter (dolt kapital)
- Föreningen äger marken

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska lägenhet med generösa tre rum och kök, som med enkla åtgärder kan omvandlas till en fyra rum och kök (se alternativ planlösning). Det här boendet har verkligen allt man kan önska sig! Bland de många höjdpunkterna finns en stor och solig inglasad balkong i sydvästläge, ett stilfullt kök med med gott om förvaringsutrymmen, ett stort, öppet och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och rikligt ljusinsläpp, väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsängar, samt ett stambytt badrum med tvättmaskin. Ytskikten i lägenheten är hållna i stilrena sobra färger, golvet pryds av vackert fiskbensmönstrad parkett och fönsterbänkarna är utförda i marmor, vilket ger en genomgående exklusiv känsla i hela bostaden. Utöver den rymliga klädkammaren så har du gott om förvaringsutrymmen i både hallen och sovrummen.

Det här boendet erbjuder även närhet till grönområden, med ett lugnt läge mellan Sundbybergs Kyrka och Tornparken. Ni kommer att bo granne med vackra grönområden och ha gångavstånd till Lötsjön naturreservat och Golfängarna. Sundbyberg har en charmig småstadskaraktär och erbjuder ett rikt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Inom endast tre minuters gångavstånd når ni Sundbybergs omfattande kollektivtrafiknätverk, som inkluderar tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Detta gör området till ett av de mest lättillgängliga områdena i hela Storstockholm.

Det här boendet är perfekt för er som inte vill göra några kompromisser när det kommer till bekvämlighet och livsstil. Missa inte denna bostad!


Boarea
88 kvm
Avgift
4 461 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-11-09

Mäklarhuset Sundbyberg

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2023-11-09. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Vegagatan.

Boka värdering
Hevrê Yildiz
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad