Vintergatan 2 D

Vintergatan 2 D

Slutpris

2 935 000 kr


Sundbyberg

Vintergatan 2 D


Slutpris
2 935 000 kr

Sundbyberg

Superlägenhet i bästa läge med soldränkt balkong och lyxiga materialval

Har du också drömt om att få bo i en bostad med soldränkt balkong i etta av Sundbybergs mest populära lägen?

Varmt välkommen till Vintergatan 2D som ger dig precis detta! Direkt när du kliver in i hallen omfamnas du av det härliga ljuset som når bostaden tack vare ett stort fönsterparti och högt i tak. Redan här får du en känsla av de välutformade detaljer och lyxiga materialval som genomsyrar bostaden. Häng av dig jacka och skor till vänster på hatthyllan och kliv in mot det härliga köket som löper längs med bostadens långsida. Den vackra marmorbänken skapar en fantastiskt fin atmosfär i bostaden tillsammans med de stilrena luckorna i gråa toner. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för en enkel vardag och all matlagning, dessutom slipper du fundera över disken då du självklart har diskmaskin!

Till vänster från hallen sett hittar du det lyxiga badrummet. Här är det en fröjd att få starta dagen. Färgerna går i ljusa toner och har snygga byggnadsdetaljer men även grym funktion. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt förvaring hittas bakom gråa luckor, ytterligare förvaring finns i kommod.

Ta dig vidare mot det magiska vardagsrummet som du når via köket och de höga garderober som löper mellan golv och tak. Här inne har du en helt fantastisk rymd som skapas via tre stora fönster och en helt magisk balkong i söder! Rummet ger plats för att bjuda in både vänner och familj på härliga middagar, men ger dig också en rogivande plats att varva ner på efter dagens utmaningar. Under sommartid kan du slå dig ner på den stora balkongen med en bra bok eller för att få njuta av solens strålar. Här kan du även inreda med större matplats och stolar eller loungedel för härligt häng.

Sist men inte minst har vi bostadens sovalkov som hittas i anslutning till vardagsrummet. Denna har plats för en stor säng och sängbord vilket ger dig en härlig plats att sova på, avskild från resten av bostaden.

Allt som allt, en fantastiskt trevlig bostad med alla rätt. Tvättmaskin/torktumlare, diskmaskin, kök med allt du behöver, avskild sovplats och en heeeelt magisk balkong. Välkommen för att uppleva känslan på Vintervägen 2D!


Området:
Utanför porten når du allt du behöver. Centrala Sundbyberg som har en härlig stadskaraktär med butiker och restauranger samt Signalfabriken blir din nya vardag. Här fylls uteserveringarna med människor om sommaren och nya hak dyker upp med jämna mellanrum! Ta bara favoriterna som Babas Burger och Café Volta som ligger i huset tex, succéställen med direkt närhet. Som boende här är du även nära till Solnas Råsunda. Där finns förutom än fler restauranger och caféer, en av Stockholms mysigaste biografer! Det är dessutom helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet in till stan och shopping i världsklass. Här finns många kommunikationsmöjligheter, närmast hittar du tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och buss. Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia med butiker och restauranger nås med promenad/cykelavstånd. Utöver kommunikationer och service får man inte glömma bort alla härliga grönområden runt omkring. Exempelvis finns det riktigt fina promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön där du kan ta en söndagspromenad, kvällens löprunda eller slå dig ner för en picknick på sommaren. Välkommen hem!


Boarea
35 kvm
Avgift
1 935 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2021-04-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vintergatan såldes av oss 2021-04-14. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Vintergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.