Vintergatan 12, 2TR

Vintergatan 12, 2TR

Slutpris

3 100 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Vintergatan 12, 2TR


Slutpris
3 100 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Möjlig tvåa!

-Möjlig tvåa- Högt upp i huset- Attraktiv adress- Närhet till allt- Härlig balkong- Generös takhöjd-

Nu saluförs denna bostad högt upp i huset med generös takhöjd samt nya 3-glas fönster som idag disponeras som en stor etta men där man har möjligheten till att bygga om lägenheten till en väldisponerad tvåa. Lägenheten är välbevarad i originalskick med ljusa ytskikt. Man möts av en välkommande hall med goda avhängningsmöjligheter. Ett stort kök med gott om plats för större matplats. Helkaklat och stambytt badrum. Rymligt och ljust allrum med plats för stor dubbelsäng samt möblemang. Bostadens härliga balkong når man via allrummet. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare två inbyggda klädkammare samt en garderob med skjutdörrar.


Grymt läge med närhet till det mesta man kan önska sig så som restauranger, grönska och goda kommunikationer. Gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön och ett utegym. Mysiga Tornparken. Samtidigt som man har Stockholm city några minuter bort tack vare kommunikationerna i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana.

Hjärtligt välkomna på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 354 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Vintergatan såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Vintergatan.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.