Vintergatan 2B

Vintergatan 2B

Slutpris

3 250 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Vintergatan 2B


Slutpris
3 250 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Exklusiv 2a med stor balkong i solsäkert läge!

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för att boka visning

Varmt välkomna till Vintergatan 2B!

På en eftertraktad adress hittar ni denna moderna och optimalt planerad 2:a med en generös balkong om ca 8 kvm i soldränkt läge åt sydväst samt en låg avgift. Bostaden har vattenburen golvvärme i hela lägenheten och går att ställa in i varje rum!

Bostaden har ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, exklusivt fullutrustat kök, bänkskiva utav svensk natursten, goda arbetsytor och plats för matgrupp samt ett luftigt allrum med plats för olika möbleringsalternativ. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Badrummet är stort, med goda förvaringsmöjligheter samt utrustad med kombimaskin!

En lägenhet som passar dig som har behov av ljuset och vill bo nära pulsen! Promenadavstånd till tvärbana, tunnelbana och pendeltåg. Garage, restauranger och caféer i huset. Till bostaden hör även ett förråd. I föreningen finns även en övernattningslägenhet som går att hyra om man har gäster över, samt en stor takterrass som är fri att nyttja!


Boarea
40 kvm
Avgift
3 028 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-10-09

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Vintergatan såldes av oss 2023-10-09. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Vintergatan.

Boka värdering
Emil Andersson, ansvarig mäklare i Sundbyberg

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.