Sök Meny
Såld

Täby - Näsbypark / Örnstigen 1,2tr

Fint renoverad 3.a med balkong i söder

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet i mycket gott skick med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Rymligt vardagsrum med burspråk och utgång till balkong i söder. Kök i vitt med granitskivor och moderna vitvaror samt matplats för 3- 4 personer. Stambytt och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Två sovrum med bra förvaring via ett flertal garderober i ek. Föreningen har god och väl fungerande ekonomi samt en hög teknisk status på fastigheterna.

Örnstigen ligger lugnt beläget invid Näsby parks villaområde och Värtan med fina promenadstråk samt badplats. Näsbyvikens småbåtshamn ligger också i närområdet som angränsar till Näsby Slott med fina parkområden. Närhet till Täby C med ca 220 butiker, restauranger och SF-bio. Goda kommunikationer med buss till Täby C, Danderyds Sjukhus och Arninge samt Roslagsbanans trafik från Näsbyparks C alternativt Täby C till Stockholm.

Sponsrade länkar
Täby / Näsbypark
Örnstigen 1,2tr
Slutpris: 3 070 000 kr
Boarea: 69,8 kvm
Avgift: 3 643 kr/mån
Driftkostnad: 794 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby