Hägerneholmsvägen 6b

Hägerneholmsvägen 6b

Slutpris

1 850 000 kr


Hägerneholm, Arninge-Ullna, Täby— Täby

Hägerneholmsvägen 6b


Slutpris
1 850 000 kr

Hägerneholm, Arninge-Ullna, Täby— Täby

Välplanerad och modern 1,5:a med låg avgift!

Välkommen till denna välplanerade och moderna 1,5:a med låg avgift i trevliga Hägerneholm! Bostaden har riktigt bra disposition med en öppen planlösning som gör att bostaden känns större än sina 33 kvm. Här har du en unik bostad med exklusiva tillval med en inglasad balkong som också bidrar till att bostaden upplevs som mycket större. Hägerneholm är ett område som ligger i stor tillväxt och nya hus poppar hela tiden upp. Samtidigt satsar man på flera grönområden, kommunikationer och trevlig miljö.

Kollektivtrafiken i området kommer utvecklas framförallt genom det nya stationsområdet (Arninge station) som blir en knutpunkt i Arninge-Ullna. Hägerneholm får en varierad bebyggelse med radhus/parhus, flerbostadshus på upp till tio våningar med många små lägenheter.

Totalt kommer Hägerneholm att rymma cirka 1260 bostäder – varav cirka 200 är hyresrätter. 2017-18 flyttade de första boende in och runt 2024 är stadsdelen färdigbyggd. Det blir en varierad bebyggelse i området. Längs den nya lokalgatan – Hägerneholmsvägen – byggs lägenheter i 3-10 våningar. Bakom de högre husen planeras radhus och parhus.

I augusti 2019 invigdes Hägerneholmsskolan. Skolan är fördelad på tre huskroppar i tre plan med en ljushall som förbinder de olika delarna. I byggnaden ryms såväl skola som förskola i luftiga, välplanerade och flexibla lokaler som kan användas utifrån verksamhetens olika behov. Byggnaden är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad Guld, vilket innebär att höga krav ställts på energiförbrukning, inomhusmiljö, luft, akustik och material. Skolan rymmer 110 förskolebarn och 600 elever i årskurs F-6.

Inför höstterminen 2021 kommer Hägerneholmsskolan utökas med årskurs 7. Efter det utökas skolan med ytterligare en årskurs inför varje hösttermin fram till och med 2023. Skolan blir då en F-9-skola.


Boarea
33 kvm
Avgift
2 066 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Hägerneholmsvägen såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Hägerneholmsvägen.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.